Flo, INStreet gibi ayakkabı mağazaları nelerdir?

erencavdarr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
717
Mesela ben en uyguna marka ayakkabı arıyorum. Amacım marka ayakkabı alıp uzun süre rahat bi şekilde giymek. Bende bir tane var puma ayakkabı havuz taban diye geçiyor yağmurda falan altları acayip kayıyor. Şuan aradığım ayakkabı yağmurlu havada da giyilebilir bir şey olacak.

Benim sorum şu; Beğendiğim modeli en uyguna bulmak için hangi mağazalar var. Benim bildiğim FLO, IN Street, Deichmann, Korayspor falan var. Bursa'da yaşıyorum ve denemeden ayakkabı almak istemediğim için internet sitesi tercihim değildir.

Ayakkabı önerecekseniz 45 numara giyiyorum btw :D

Mesela nike'da yağışlı havalara özel ayakkabılar mevcut;

diğer markalarda da vardır herhalde.

amazondan bak baya indirim oluyor ayakkabıyı gider mağazadan denersin internetten alırsın

Ben biraz daha genç işi arıyorum diyelim. Rahatlık konusuna gelirsekte kinetix gibi markalara 10 basar herhangi bir marka ayakkabı. Bende olan pumaları denememiştim aynı tabanda bi ayakkabı denetip bunla aynı demişti flodaki arkadaş. Eve geldi ayakkabı ilk giydiğimde eyvah falan dedim sıkı oldu çünkü. Sonra bi yürüdüm ayakkabı yürüyünce rahatlaştı şuanda rahatlık konusunda gayet iyi :)

Marka ayakkabılar maalesef uzun süre dayanmıyor. Bir kere alıyorum en iyisi olsun mantığında hareket etmemek gerek.

Marka ayakkabılar maalesef uzun süre dayanmıyor. Bir kere alıyorum en iyisi olsun mantığında hareket etmemek gerek.
Kanka kinetix alıyorum 7 ay sonra giyilecek hali kalmıyor

Geri