onurkaplan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 668
Dikkat etmedim ona 45 numara aldım benBütün numalar indirim de miydi
Dikkat etmedim ona 45 numara aldım benBütün numalar indirim de miydi
45 giyiyorsan outlette güzel fiyata sağlam nike ya da adidas bulabilirsinMesela ben en uyguna marka ayakkabı arıyorum. Amacım marka ayakkabı alıp uzun süre rahat bi şekilde giymek. Bende bir tane var puma ayakkabı havuz taban diye geçiyor yağmurda falan altları acayip kayıyor. Şuan aradığım ayakkabı yağmurlu havada da giyilebilir bir şey olacak.
Benim sorum şu; Beğendiğim modeli en uyguna bulmak için hangi mağazalar var. Benim bildiğim FLO, IN Street, Deichmann, Korayspor falan var. Bursa'da yaşıyorum ve denemeden ayakkabı almak istemediğim için internet sitesi tercihim değildir.
Ayakkabı önerecekseniz 45 numara giyiyorum btw![]()
jordan 1 lerden bahsediyorsan almanı çok önermem tabanı hiç rahat değil ama 4 ve 11ler aşırı rahatBak şu Air Jordan'lara bitiyorum ama aşırı pahalı : ) Bu arada sırf yağmur için değil yani yerler ıslakken sıkıntı yapmasın yeter benim için
Bence bi çılgınlık yapıp internetten alın ben bi ayakkabı beğendim mağazada 1k 1.-2k idi nike ın kendi sitesinde 699 du yapıştırdım direkt 1 ay sonra o da 1.2k oldu gerçi de siz anladınız olayıMesela ben en uyguna marka ayakkabı arıyorum. Amacım marka ayakkabı alıp uzun süre rahat bi şekilde giymek. Bende bir tane var puma ayakkabı havuz taban diye geçiyor yağmurda falan altları acayip kayıyor. Şuan aradığım ayakkabı yağmurlu havada da giyilebilir bir şey olacak.
Benim sorum şu; Beğendiğim modeli en uyguna bulmak için hangi mağazalar var. Benim bildiğim FLO, IN Street, Deichmann, Korayspor falan var. Bursa'da yaşıyorum ve denemeden ayakkabı almak istemediğim için internet sitesi tercihim değildir.
Ayakkabı önerecekseniz 45 numara giyiyorum btw![]()
Şirek misin?Ayakkabı önerecekseniz 45 numara giyiyorum btw![]()
Kendi kendine yürütüyor mu bunlar ?Mesela nike'da yağışlı havalara özel ayakkabılar mevcut;
![]()
Yağışlı Hava Şartları Ayakkabılar. Nike TR
Yağışlı Hava Şartları Ayakkabılar ürününü Nike.com'da bul. Nike.com'da Çevrimiçi İncele.www.nike.com
diğer markalarda da vardır herhalde.
45 ideal bence ben de 45-46 giyiniyorum 50 olsa shrek olurŞirek misin?
5 yıl önce aldığım ayakkabıda 100 dolardı şuanda 100 dolar.Kendi kendine yürütüyor mu bunlar ?
Ona kimse laf etmiyordur ayakkabı 100 dolarda , işte 1 dolar 15tl.5 yıl önce aldığım ayakkabıda 100 dolardı şuanda 100 dolar.
İşte ama değişen bir şey yok yani onu anlatmaya çalışıyorum.Ona kimse laf etmiyordur ayakkabı 100 dolarda , işte 1 dolar 15tl.
air force 1 gore tex baya iyiymişEskiden bu paralara sistem toplanıyordu şimdi ayakkabı
Vallahi onu bende anlamıyorum Boyum 183 ayakkabı numaram 45 kuzenimin boyu 190 44 giyiyorŞirek misin?