Annem virüslü bir linke tıklamış

Araba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,042
banka hesapları vs var ne yapmamız lazım acil

knk bi arkadaş vardı o biliyodu bekle etiketleyem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Aswium bi el atsana knk diğer arkadaşa bişeyler demiştin buna da sole belki yardımın dokunur.

knk bi arkadaş vardı o biliyodu bekle etiketleyem

@Aswium bi el atsana knk diğer arkadaşa bişeyler demiştin buna da sole belki yardımın dokunur.
o konunun adı neydi hemen bakayım

Ayrıca bilgilerinin güvenliğinden emin değilsen E-Devlet üzerinden adına şirket açma yetkisini kapatabilirsin çok kolay bir işlem, daha sonra bankanızın uygulamasından güvenlik ayarlarından yurtdışı ve yurtiçi e-ticaret alışveriş özelliğini kapatabilirsin.

bu yazıyodu

Ayrıca bilgilerinin güvenliğinden emin değilsen E-Devlet üzerinden adına şirket açma yetkisini kapatabilirsin çok kolay bir işlem, daha sonra bankanızın uygulamasından güvenlik ayarlarından yurtdışı ve yurtiçi e-ticaret alışveriş özelliğini kapatabilirsin.

bu yazıyodu
Kusura bakmayın geç gördüm verdiğim linke tıklayarak işlem kısıtı koyabilirsiniz e-devlet üzerinden.

adınıza şirket açamazlar ve ortak yapamazlar.

Kusura bakmayın geç gördüm verdiğim linke tıklayarak işlem kısıtı koyabilirsiniz e-devlet üzerinden.

adınıza şirket açamazlar ve ortak yapamazlar.
kartı kapattık e devletten bunuda yaptık başka ney yapmamız lazım

kartı kapattık e devletten bunuda yaptık başka ney yapmamız lazım
İşlem kısıtı yaptıysanız son olarak bankanızın uygulamasından güvenlik ayarlarından yurtdışı ve yurtiçi alışverişi kapatırsan yeterlidir diye düşünüyorum.

Geri