Eren Yeager
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Ben konyadayım ama bu firmalar istanbulda gidip almalımıyım, güvenilirmidirler?
Yolculuk parası vermeye değer mi?
alacağınız bilgisayarlar nasıl ki hocam ve bütçeniz ne kadar ?Ben konyadayım ama bu firmalar istanbulda gidip almalımıyım, güvenilirmidirler?
alacağınız bilgisayarlar nasıl ki hocam ve bütçeniz ne kadar ?
pek laptoplardan anlamıyorum hocam ama satıcılar güvenilir gibi duruyor tabii ki öncelik internet üzerinden sıfır almanızı öneririm ve o bilgisayarların laptoplardan anlamadığım için bilmiyorum piyasası nasıldırLaptop Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Laptop Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
Laptop Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Laptop Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
buna benzer şeylerLaptop Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
O fiiyatlarda rtx3060 3050 ti varpek
Laptoplar dan pek anlamıyorum hocam ama güvenilir gibi duruyorlar fiyatları iyise gidip almanız daha sağlıklı olur
hocam fiyatlar iyi değilLaptop Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Laptop Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
buna benzer şeylerLaptop Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
3060 GAYET GÜZEL DURUYOR hocam alınabilir gibi bunun fiyatı yanlış hatırlamıyorsam indirim zamanı 15K ya kadar düştüğünü görmüştüm itopya da acaba bu o laptop mu![]()
Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 82K200JUTX Ryzen 7 5800H 16 GB 512 GB SSD RTX3060 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 82K200JUTX Ryzen 7 5800H 16 GB 512 GB SSD RTX3060 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatlarını Akakçe ile takip et! Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 82K200JUTX Ryzen 7 5800H 16 GB 512 GB SSD RTX3060 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
O fiiyatlarda rtx3060 3050 ti var
O olması lazım3060 GAYET GÜZEL DURUYOR hocam alınabilir gibi bunun fiyatı yanlış hatırlamıyorsam indirim zamanı 15K ya kadar düştüğünü görmüştüm itopya da acaba bu o laptop mu
2070 daha mantıklı olmaz mı?Alınmaz hocam rtx3060 bulursun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
3050 ti bulursun
Olmaz böyle yerler den uzak dur2070 daha mantıklı olmaz mı?
peki laptopdan anlarmısınız? aklıma takılan başka şeyler vardaOlmaz böyle yerler den uzak dur
Anlamış kadar yardımcı olurumpeki laptopdan anlarmısınız? aklıma takılan başka şeyler varda