Format sonrası performans düşüşü

Meddmen

80+
Reaksiyon skoru
26
Bilgisayarıma format attıktan sonra fps düştü oyun pubg format nedenim logitech g hub yüklenmedi
xfx rx570 oc 4gb
r5 3500x 4ghz
16gb 3000mhz oc 3200mhz cl16
gigabyte B350m h

Hocam format öncesi nasıl kullanıyordunuz bilmiyorum ama ekran kartı driverları yüklü ise amd crimson dan performansa yönelik ayarları yapabilirsiniz
Windows’un pil modunu performans’a çekebilirsiniz. Biostan oc yapmışsınız sanırım işlemciyi de kontrol etmişsinizdir. Aklıma şuan başka şey gelmiyor mobildeyim. Ama %temp% klasörünü temizleyin falan demiyorum yeni format attığınız için dolu olduğunu düşünmedim.

Hocam format öncesi nasıl kullanıyordunuz bilmiyorum ama ekran kartı driverları yüklü ise amd crimson dan performansa yönelik ayarları yapabilirsiniz
Windows’un pil modunu performans’a çekebilirsiniz. Biostan oc yapmışsınız sanırım işlemciyi de kontrol etmişsinizdir. Aklıma şuan başka şey gelmiyor mobildeyim. Ama %temp% klasörünü temizleyin falan demiyorum yeni format attığınız için dolu olduğunu düşünmedim.
amd ayarlarını yaptım ama bir şey değişmedi

Bilgisayarıma format attıktan sonra fps düştü oyun PUBG format nedenim logitech g hub yüklenmedi
xfx rx570 oc 4gb
r5 3500x 4ghz
gigabyte B350m h
1) Bilgisayarı güç seçeneklerinden yüksek performansa al. (Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri)
2) Windows arama kısmına grafik ayarları yazıp PUBG'yi ekleyip yüksek performansa ver.
3) AMD sürücüsünü 22.3.1 sürümlü olanı kullan.
4) PUBG'de V-SYNC açıksa kapatın.

1) Bilgisayarı güç seçeneklerinden yüksek performansa al. (Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri)
2) Windows arama kısmına grafik ayarları yazıp PUBG'yi ekleyip yüksek performansa ver.
3) AMD sürücüsünü 22.3.1 sürümlü olanı kullan.
4) PUBG'de V-SYNC açıksa kapatın.
bunların hepsini yapılı ama yinede teşekkürederim

Bu seçenekler dışında msi afterburner yazılımıyla oyun içindeki sıcaklık ve mhz gibi diğer değerlere bakma şansınız var mı acaba?
baktım hocam ekran kartımın oyun içinde arada %100 den %90 filan düşüyo

Bilgisayarıma format attıktan sonra fps düştü oyun PUBG format nedenim logitech g hub yüklenmedi
xfx rx570 oc 4gb
r5 3500x 4ghz
gigabyte B350m h
knk yazılımsal bir sorundur yüksek ihtimal örn ekran kartı driverleri yada başka oyun driverleri (visional studio mvs c++ )
olmadı termal macunları yenile ram frenkansını kontrol et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,724
Üyeler
183,883
Son üye
Lee Asperseas
Geri