27,5 2,10 İç lastik öneri

Astronaut

80+
Reaksiyon skoru
4
gezilerde taşımak için 27,5 2,10 İç lastik alacağım bisiklette mitas iç lastik var.

İç lastik çok önemli değil açıkçası. Decathlondan alabilirsin. Önemli olan dış lastiğin kalitesi.

İç lastik çok önemli değil açıkçası. Decathlondan alabilirsin. Önemli olan dış lastiğin kalitesi.
dış lastik schwalbe smart sam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sanırım mitas alacağım decathlon ile 10 tl fark var

dış lastiğin gayet güzel. iç lastiktede çok aşırı iyi bir şey almana gerek yok. yanında 2 adet fazladan iç lastik bulunsa yeter. onun haricinde küçük patlamalarda tamir kiti bulundurman daha iyi. çok büyük patlamalarda mecburen zaten iç lastiği değiştirirsin. bisikletin modeli ve donanımları nedir merak ettim :)

dış lastiğin gayet güzel. iç lastiktede çok aşırı iyi bir şey almana gerek yok. yanında 2 adet fazladan iç lastik bulunsa yeter. onun haricinde küçük patlamalarda tamir kiti bulundurman daha iyi. çok büyük patlamalarda mecburen zaten iç lastiği değiştirirsin. bisikletin modeli ve donanımları nedir merak ettim :)
carraro force 720 27.5
KADRO
ALÜMİNYUM 1.1/8" YARI ENTEGRE HYDROFORMED
MAŞA
ALÜMİNYUM TAÇLI 1.1/8" MLO MAŞADAN KİLİTLİ
ARKA VİTES
SHIMANO TOURNEY TY300
ÖN VİTES
SHIMANO TOURNEY TZ500
KRANK TAKIMI
SHIMANO TY301 42X34X24T
ARKA DİŞLİ
SHIMANO HG200 12-32T KASET
VİTES KOLU
SHIMANO EF505 3X7
FREN
SHIMANO MT200 HİDROLİK DİSK
Disk
SHIMANO RT10 160mm
ÖN GÖBEK
SHIMANO TX505 32D
ARKA GÖBEK
SHIMANO TX505 32D
LASTİK
MITAS 27.5X2.10 OCELOT
JANT
CARRARO ÇİFT KATLI ALÜMİNYUM
SELE
DDK JELLİ
EK ÖZELLİKLER
XLC GİDON BOĞAZI-SELE BORUSU

Dış lastik schwalbe smart sam 27.5 x 2.10

foruma çoktan girmiyordum yeni gördüm

https://www.hepsiburada.com/maxxis-...5x1-90-2-35-kalin-sibop-48mm-p-HBCV00000CYKHP bundan alasım var decathlon iç lastiği stoklarda yok schrader valflisi kalmış

https://www.hepsiburada.com/maxxis-...astik-p-HBV000003KTWK?magaza=bisikletcomizmir bu da 33 mm olan hangisi normal olan

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,502
Üyeler
188,432
Son üye
hizliarsiv
Geri