Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,010
Eski üyeler rütbeli olanlar uyarısı olmayanlar vs bence girebilir gibime geliyor
Hocam bütçem yeter diye düşünüyorum ben de, ancak şuan korktuğum tek şey +80 rütbeye sahip olanlar erişebilecek mi sisteme? :/Forumda çok iyi tahmin yapan arkadaşlar oluyor aslında açmanız iyi olmuş ama orta fiyatlı bir şey olur bütçen yeter diye düşünüyorum
Hocam 80+ bronze/silver olmak için ne yapmak gerekiyor?Eski üyeler rütbeli olanlar uyarısı olmayanlar vs bence girebilir gibime geliyor
Bence o mümkün değil ama bakalımHocam bütçem yeter diye düşünüyorum ben de, ancak şuan korktuğum tek şey +80 rütbeye sahip olanlar erişebilecek mi sisteme? :/
Bu saatten sonra çok zor millet kaç yıllık üye buradaHocam bütçem yeter diye düşünüyorum ben de, ancak şuan korktuğum tek şey +80 rütbeye sahip olanlar erişebilecek mi sisteme? :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 80+ bronze/silver olmak için ne yapmak gerekiyor?
Bilirim değil yakalandın babuş7-8k lık bir sistem bekliyorum,umarım herkesin gönlüde olur. Rank engeline yakalanabilirimde sağlık olsun...
Hocam 2 yıllık üyeyim ben de.Bu saatten sonra çok zor millet kaç yıllık üye burada
Bilirim değil yakalandın babuş
Hocam 80+ bronze/silver olmak için ne yapmak gerekiyor?
forum.donanimarsivi.com
Açıklandı mı bir şey?Bu saatten sonra çok zor millet kaç yıllık üye burada
Bilirim değil yakalandın babuş
Foruma üye olan herkes 80+ rütbesine sahip.80+ olmayan birisi var mı herkeste yazıyor sanırım
forum.donanimarsivi.com
Ama rütben yok silver veya Gold olur bence katılım şartları arasındaHocam 2 yıllık üyeyim ben de.
teşekkürlerRütbe Sistemimiz Hakkında
Forumumuzdaki rütbeleri ve gereksinimlerini merak edenlerin fazla olduğunu gördüm. Buradaki rütbelere zamanla yeni eklemeler yapılacak tabii ki. Forumumuzdaki Rütbeler ve Gereksinimleri 80+ Bronze = 500 Mesaj 80+ Silver = 2000 Mesaj 80+ Gold = 5000 Mesaj 80+ Platinum = 10000 Mesaj 80+ Titanium...forum.donanimarsivi.com