Gusül Abdesti Saatler Sürüyor

Yasin Çınar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
518
Arkadaşlar merhaba. Ben genelde her hafta gusül abdesti alırım aldıktan sonra kendimi çok rahat hissediyorum çünkü. Fakat gusül abdesti alacağım zaman saatler sürüyor, her yeri tek tek oluşturarak yıkıyorum. Sadece su döksem yeterli olur mu?

Ovuşturmaya gerek yok, ayet açık; İğne ucu kadar yer kalmayacak ıslanmayan. Saatler sürmesi ne demek. 1-2 dakikada yapacağın bir şey. Sen daha çok suyu israf ediyorsun. Bu da çok günah. Akan bir derede bile abdest alsan suyu israf etmeyeceksin.
az da olsa ovuşturması lazım ama hocam.

Çok detayları düşünme tam emin olamazsın her noktayı yıkadığından sonra unutup tekrar yıkarsın.

Arkadaşlar merhaba. Ben genelde her hafta gusül abdesti alırım aldıktan sonra kendimi çok rahat hissediyorum çünkü. Fakat gusül abdesti alacağım zaman saatler sürüyor, her yeri tek tek oluşturarak yıkıyorum. Sadece su döksem yeterli olur mu?
El Ağız ve Burun bütün vücüt yıkanması farzıdır. Normal Namaz abdesti alırsınız sonra yıkarsınız bütün vücüdü sünnetidir. Omuzdan Dökmeye dikkat ederseniz InsaAllah kuru yer kalmaz sonrasında su gitmeyen yer olursa Elinizle Götürürsünüz.

Kardeşim senin vesveseye de giriyor israf etme sıra ile yika şüphe de kalmaz aklında. Önce üst bölge sonra alt bölgeyi yikayabilirsin

Bu adam sürekli iktidari övdügü için hiç sevmem
İktidarı övdüğünü bilmiyordum kendisini takip etmiyorum zaten sadece bu videosu açıklayıcı ve güzeldi onun için attım

nasıl saat sürüyorla ağız su buruna su ver tüm vucüdü yıka yeter oda max 6-7 dk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,957
Üyeler
183,925
Son üye
utkuwxe
Geri