4950 TL'ye Laptop Önerisi - Acer Extensa

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
18,238
Bu Laptop'u yalnızca genel kullanıcıların almasını öneririm. Genel kullanıcıların ve öğrencilerin işini fazlasıyla karşılayacaktır.

Cihaz şahsen fiyatını hak ediyor. Bu paylaşımı indirim olarak algılamayın. 5000 TL'ye Laptop arayan arkadaşlar vardı, onlar için açtım konuyu.
Özelliklere Epey'den bakabilirsiniz. En beğendiğim yanı IPS panel bulundurması. Muadillerinde genelde HD çözünürlüklü TN panel bulunuyor.

Son düzenleme:
Vatanda sepete özel 500 daha düşüyor 4.500 TL güzel fiyat , paylaşım için teşekkürler.

Guzel paylaşım teşekkürler ips olmasi ayrica güzelmis

Yanlış Bilgilendirme
Ryzen 3. Nesil Mobil işlemciler biraz sıkıntılı. Şahsen 3550H kullandım ve çok sıkıntılar çektim. Ryzen mobilde 4. Nesilden itibaren alınması gerektiğini düşünüyorum.

parası olana olmayana gider sanki.

İndirim bitmiş şu an baktım ,
Screenshot_2022-05-15-04-01-00-454_com.vatanbilgisayar.vatan.jpg

Valorant cs:go gibi hafif oyunları da oynatır. Arada oynayıp heves atmak için de ideal bence.

Neredeyse 2kg... Bakınca daha hafif gözüktü niyeyse. Fiyatı iyiymiş

Bu Laptop'u yalnızca genel kullanıcıların almasını öneririm. Genel kullanıcıların ve öğrencilerin işini fazlasıyla karşılayacaktır.

Cihaz şahsen fiyatını hak ediyor. Bu paylaşımı indirim olarak algılamayın. 5000 TL'ye Laptop arayan arkadaşlar vardı, onlar için açtım konuyu.
Özelliklere Epey'den bakabilirsiniz. En beğendiğim yanı IPS panel bulundurması. Muadillerinde genelde HD çözünürlüklü TN panel bulunuyor.

+

Bu modeli görünce 4k ya 4500u lu hp laptop geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu modeli görünce 4k ya 4500u lu hp laptop geldi
Tabi geçen yıl için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,382
Üyeler
193,019