Rehber ZombiRock Geri açıldı !!

600 aktif oyuncu var her sunucu 100-50 kişi içeriyor ana sunucular 7 tane bide levellere göre var buluyor oyun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamamdır hocam yarın sabah girince ekleyecem
Birazdan indiricem çok merak ettim

Hocam oyuna büyük bir heyecanla girdim ama eski tadını gram alamadım.

Darısı Goley'in başına

Darısı Goley'in başına
Öyle bişey olmaz maalesef, çok telif hakkı olayı vs var ve yonetemezler goleyi. Bu proje bile 7-8 yıllık olmasına rağmen çok bug var

ohaaaa cocukluguma dondum suan

Herkese günaydın. oyunu indirdim ama bat dosyasını çalıştırınca, shader başlatılamadı diye bir hata alıyorum. Başka alan var mı bu hatayı, nasıl çözeriz?

Herkese günaydın. oyunu indirdim ama bat dosyasını çalıştırınca, shader başlatılamadı diye bir hata alıyorum. Başka alan var mı bu hatayı, nasıl çözeriz?
Discord sunucusundan #support-tr kısmına yazabilirsin hocam googleye project brawl busters yaz ordan dc sunucusuna gir

Oyun bağımlılık yaptı aşırı keyifli şu buglar duzelirse tadından yenmez

Discord sunucusundan #support-tr kısmına yazabilirsin hocam googleye project brawl busters yaz ordan dc sunucusuna gir
Hocam tam olarak sorunu dc sunucusunun sabitlenmiş mesajlarından çözdüm. Oyunda ki adım "Hypnogaja_" Gerçekten beni de çocukluğuma döndürdü ve bilgisayarca tonlarca oyun olmasına rağmen bunu oynayınca aşırı mutlu oldum, bambaşka bir şey.

Hocam tam olarak sorunu dc sunucusunun sabitlenmiş mesajlarından çözdüm. Oyunda ki adım "Hypnogaja_" Gerçekten beni de çocukluğuma döndürdü ve bilgisayarca tonlarca oyun olmasına rağmen bunu oynayınca aşırı mutlu oldum, bambaşka bir şey.
Şu buglar olmasa oyun tadından yenmeyecek ama zamanla düzeltirler umarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,549
Üyeler
187,853
Son üye
Jackmn23
Geri