aknbugra50
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Yazın Minecraft Java+Bedrock 60-70 TL arası olacağı söyleniyor. Bu doğru mudur? Doğruysa tam tarih nedir?
O öyle değil bedrock sahibi kisilere yazın java bedava olacakYazın Minecraft Java+Bedrock 60-70 TL arası olacağı söyleniyor. Bu doğru mudur? Doğruysa tam tarih nedir?
mc java bedava mı olucak??O öyle değil bedrock sahibi kisilere yazın java bedava olacak
Tam tarihi bilmiyorum ama bedrock sahibiysen javayı vereceklerini söylediler.mc java bedava mı olucak??
Bedrock Edition Olan Kişilere ücretsiz olacağı söyleniyor herkese değilmc java bedava mı olucak??
ah bu haberden haberdarım zatenBedrock Edition Olan Kişilere ücretsiz olacağı söyleniyor herkese değil
Hocam bunu kim diyor?Bedrock Edition Olan Kişilere ücretsiz olacağı söyleniyor herkese değil
Resmi bir açıklama var mı?Bedrock Edition Olan Kişilere ücretsiz olacağı söyleniyor herkese değil
Evet, Microsoft ve Mojang açıkladılar. Şu anda orijinal Minecraft Launcher'ını indirirsen görebilirsin haberi.Hocam bunu kim diyor?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Resmi bir açıklama var mı?
Ben göremedim haberi. Bana ss ya da link vb. atabilir misin?Evet, Microsoft ve Mojang açıkladılar. Şu anda orijinal Minecraft Launcher'ını indirirsen görebilirsin haberi.
Ben göremedim haberi. Bana ss ya da link vb. atabilir misin?
doğru mu ?Yazın Minecraft Java+Bedrock 60-70 TL arası olacağı söyleniyor. Bu doğru mudur? Doğruysa tam tarih nedir?