bende cihaz alacağım zaman s20 fe ile xr arasında kalmıştım o zamanlar s20 fe 5.500 tl xr ise 5.750 tl di ios cihazdan devam etmek istediğim iç.in xr almıştım şuan cihazdan beklentileriniz ve ne kadar kullanmayı planlıyorsunuz ? genel olarak s20 fe daha iyi.Tamam sağolun ben biraz fiyatlara bakacağım iyi günler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ben fiyatlara baktım ortalama 7k 7.5k peki sizce alınır mı yoksa bu bütçede s20fe snapdragon almak mı mantıklı yardımcı olursanız sevinirim
Ben cihazı kullanırım 2 3 yıl daha zaten bu iki telefon arasında kalma sebebim özelliklerden dolayı değilde güncelleme iphone daha günceleme alacak ve s20fe android 13'ü alacak ve daha güncelleme almayacak şuan android kullanıyorum sırf belki bu yüzden Apple'a geçmeyi planlıyorum ama kararsızımbende cihaz alacağım zaman s20 fe ile xr arasında kalmıştım o zamanlar s20 fe 5.500 TL xr ise 5.750 TL di ios cihazdan devam etmek istediğim iç.in xr almıştım şuan cihazdan beklentileriniz ve ne kadar kullanmayı planlıyorsunuz ? genel olarak s20 fe daha iyi.
uzun yıllar kullanmak için ve değişim için xr öneririm. android den devam edeceksen s20 fe mantıklı.Ben cihazı kullanırım 2 3 yıl daha zaten bu iki telefon arasında kalma sebebim özelliklerden dolayı değilde güncelleme iphone daha günceleme alacak ve s20fe android 13'ü alacak ve daha güncelleme almayacak şuan android kullanıyorum sırf belki bu yüzden Apple'a geçmeyi planlıyorum ama kararsızım
günlük kullanımda fark hissedilmez.Performans konusunda sizce hangisi?
Oyun konusunda bir video izlemiştim ve videoda yazılımsal sebeplerden s20fe sd 865 işlemciyi tam verimli kullanamadığından fps düsüklükleri olduğunu söylüyordu mesela mi10t'de sd 865 kullanıyor genshin impact'te 60fps rahat alırken s20fe'da da aynı işlemci olmasına rağmen 45fps'yi geçemiyor o yüzden telefondan biraz soğudumgünlük kullanımda fark hissedilmez.
knk eski nesil iphoneler ticari amaçla kötüleştirilmeleri için güncelleme alırlar ilerde çöp olurlar kısacası o yüzden yenilikçi olmanı tavsiye ederimBu İki Telefondan Sizce Hangisi Daha İyi?
evet s20 fe de ısınmadan kaynaklı tam performans alamama gibi bir durum var.Oyun konusunda bir video izlemiştim ve videoda yazılımsal sebeplerden s20fe sd 865 işlemciyi tam verimli kullanamadığından fps düsüklükleri olduğunu söylüyordu mesela mi10t'de sd 865 kullanıyor genshin impact'te 60fps rahat alırken s20fe'da da aynı işlemci olmasına rağmen 45fps'yi geçemiyor o yüzden telefondan biraz soğudum
Emin olamıyorum işte Biraz daha araştırmak mantıklı gibi xr daha mantıklı geliyor sırf güncelleme desteğinin uzun olmasından dolayıevet s20 fe de ısınmadan kaynaklı tam performans alamama gibi bir durum var.
Tabikide iPhone XR baya iyi cihaz.Bu İki Telefondan Sizce Hangisi Daha İyi?