İnternet Kafeden Pc alınır mı?

Sizce alyimi

• Al

Oylar: 26 46.4%
  • Alma

Oylar: 27 48.2%
  • Bosver

Oylar: 3 5.4%

• Oy kullanan toplam üye
    56

ErdemDmr

80+
Reaksiyon skoru
46
Arkadaşlar bizim burdaki internet kafe Yeni pc alımına gecit 4 5 tane kulan madigi pc var özelikler i3 6. Nesil yada 7. Nesil işlemci ilk gitigimde pc ler yeniydi ordan tahminim baktim i3 tü ve 1050 var oynadıgım da baya ragatı fortnite destansı fiyat 550 tl diyor satan kişi

550TL Bedava Alınır.

i3 7. nesil ve GTX 1050 var ve 550 TL mi ? Kaçırma derim. Yani çok iyi bir sistem değil ancak 550 TL ye hiç bir yerde bulamazsın, o türden bir sistem en az 1500 TL eder.

Arkadaşlar bizim burdaki internet kafe Yeni pc alımına gecit 4 5 tane kulan madigi pc var özelikler i3 6. Nesil yada 7. Nesil işlemci ilk gitigimde pc ler yeniydi ordan tahminim baktim i3 tü ve 1050 var oynadıgım da baya ragatı fortnite destansı fiyat 550 tl diyor satan kişi
550TL Bedava Alınır.
Ama sıkıntı sı varmı bilmiyorum Arkadasim alcak ve islemici yorulmuş mudur sence

Ama sıkıntı sı varmı bilmiyorum Arkadasim alcak ve islemici yorulmuş mudur sence
Hayır o türden bir sıkıntısı olmaz merak etme. Bunlar elektronik şeyler, kullandıkça yorulmazlar :D
Sadece internet kafe içerisinde sigara içiliyorsa bilgisayar odayı sigara kokutabilir, bir süre balkonda havalandırmak işe yarayabilir.

Sadece ikinci el 1050 şuan 550-600 tl

i3 7. nesil ve GTX 1050 var ve 550 TL mi ? Kaçırma derim. Yani çok iyi bir sistem değil ancak 550 TL ye hiç bir yerde bulamazsın, o türden bir sistem en az 1500 TL
Sistemler 4 yada 5 yasinda fan lar dogru calışırmı bana arkadışım söyledi

Test edip alınabilir, sonuçta elden alınacak.
4-5 sene çok uzun bir süre değil. Ben 12 senelik bilgisayar kullanıyorum ve hiç bir fanını değiştirmedim. Bu tür şeyler fiziksel temas olmadığı sürece kolayına bozulmazlar. Ancak almadan önce bir bakılmasında fayda var.

Hayır o türden bir sıkıntısı olmaz merak etme. Bunlar elektronik şeyler, kullandıkça yorulmazlar :D
Sadece internet kafe içerisinde sigara içiliyorsa bilgisayar odayı sigara kokutabilir, bir süre balkonda havalandırmak işe yarayabilir.
Yok yasak
Sadece ikinci el 1050 şuan 550-600 tl
Zaten baya iyi bir sistem arkadasımın bana söyledigi monitörde varmış galiba icinde ve oyunlar

Test edip alınabilir, sonuçta elden alınacak.
4-5 sene çok uzun bir süre değil. Ben 12 senelik bilgisayar kullanıyorum ve hiç bir fanını değiştirmedim. Bu tür şeyler fiziksel temas olmadığı sürece kolayına bozulmazlar. Ancak almadan önce bir bakılmasında fayda var.
Pc ler cok iyi calışıyor zaten on lar geldikten 1.5 2 sene önce yen sistemler geldi

Bir de monitör dahil diyorsun, bedava resmen. Kenarda birikmiş para varsa 2 tane alınıp diğerini ikinci elden 1000TL ye satabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,015
Üyeler
191,202
Son üye
Weil
Geri