The Batman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,886
Akrabamizin işlettiyor gel sende calış dediler hiç deneyimi olan var mi iş şartları nasil
Hocam çalışabilirsiniz öğrenci iseniz yazın böyle iyi bir deneyiminiz olur.Akrabamizin işlettiyor gel sende calış dediler hiç deneyimi olan var mi iş şartları nasil
8 saat dediler asgari ücretAsgari ücretle çalışırım dersen evet.
Fakat kaç saat çalışacaksın?
25 yaşındayım internette yorumlar cok kötü kölelik diyince biraz tuhaf oldumHocam çalışabilirsiniz öğrenci iseniz yazın böyle iyi bir deneyiminiz olur.
Burda sabit bir iş yok dediler iste çok amacli birsey galiba 3-4 ay calisip bütün parayi köşeye koyup pc alicam amacım buOO tam benlik soru 3sene çalıştım franchise mı tab gıda mı ?
İstanbul mu ?Burda sabit bir iş yok dediler iste çok amacli birsey galiba 3-4 ay calisip bütün parayi köşeye koyup pc alicam amacım bu
Aydinİstanbul mu ?
Hocam tam 9 sene bilgisayar okudum lise dahil ama degeri yokArkadaşım hizmet sektöründe her yer için kölelik diyorlar.
Akrabanın mekanı zaten çalış iş deneyimin tecrüben olur.
İyi bir tahsilin yoksa meslek sahibi olmaya bak...
Özelden sorularım olacak ?Aydin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam tam 9 sene bilgisayar okudum lise dahil ama degeri yok
Yazılım,programlama o işlerde geliştirmedin mi kendini.Aydin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam tam 9 sene bilgisayar okudum lise dahil ama degeri yok
Aydın ı bilmem ama istanbul için söylüyorum tab gıda da çalıştım ben rahattım orda yoğunluk yerler de 4 de paydos olurken yoğunluğa göre 5 i bulur ben 8 saatten fazla çalışıyordum asgari ücretten biraz fazla alıyordumAydin