Rehber ZombiRock Geri açıldı !!

darısı S2 Son Silahın başına hayatımda oynadığım en iyi oyun ya açılması için çok şeyi feda edebilirim

+ bascamda 5 ile 3 arasında çok farkettinmi + lara göre merak ettim.
her + %2 arttırıyor ne özelliği varsa örnek veriyorum vslik item varsa +3 te %8 oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

darısı S2 Son Silahın başına hayatımda oynadığım en iyi oyun ya açılması için çok şeyi feda edebilirim
maalesef gelmez, oyunun sahibinden izin gerekiyor ve dosyaları vs bulmak lazım

her + %2 arttırıyor ne özelliği varsa örnek veriyorum vslik item varsa +3 te %8 oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

maalesef gelmez, oyunun sahibinden izin gerekiyor ve dosyaları vs bulmak lazım
dosyaları elinde olan bi grup var dc kanalı var çalışıyolar üstünde private server için. hatta oyunun lobisine falan girebiliyosun test mode gibi dosyaları var indirip yapabiliyosun ben yaptım. ama server olmadığı için oyun oynyamaıyon işte. kanaldakiler de bunun üzrinde çalışıyor

dosyaları elinde olan bi grup var dc kanalı var çalışıyolar üstünde private server için. hatta oyunun lobisine falan girebiliyosun test mode gibi dosyaları var indirip yapabiliyosun ben yaptım. ama server olmadığı için oyun oynyamaıyon işte. kanaldakiler de bunun üzrinde çalışıyor
eğer dosyalar varsa arkadaşlarınla oynamak için kendi bilgisayarını sunucu gösterebilirsin aslında

• Beğen
Reaksiyonlar: wesy
o kadar bilmiyorum ama yabancılar uğraşıyor yeniden açmak için dc sunucusu var
atar mısın bir bakayım, zombirock'un projesini ilk çıktığı günden beri takip ediyorum 3.5-4 yıl sonra açıldı bakalım bu ne zaman. S2 de çok iyi oyundu çok seviyordum ama şuan rakibi çok

• Beğen
Reaksiyonlar: wesy
atar mısın bir bakayım, zombirock'un projesini ilk çıktığı günden beri takip ediyorum 3.5-4 yıl sonra açıldı bakalım bu ne zaman. S2 de çok iyi oyundu çok seviyordum ama şuan rakibi çok

Böyle bir hata veriyor kahretsin ki :(
DNS ayarlarınızı değiştirin. Cloudflare'ye geçin. (1.1.1.1) Ayrıca Windows Güvenlik Duvarı üzerinden "pbclient"e ortak ve özel ağ erişim izni verin.

DNS ayarlarınızı değiştirin. Cloudflare'ye geçin. (1.1.1.1) Ayrıca Windows Güvenlik Duvarı üzerinden "pbclient"e ortak ve özel ağ erişim izni verin.
Yaptım hocam discorda katıldım sağolsunlar dediklerinizi söylediler. Özlemişim bu oyunu bee ...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,705
Üyeler
188,150
Son üye
syntysadd
Geri