her + %2 arttırıyor ne özelliği varsa örnek veriyorum vslik item varsa +3 te %8 oluyor+ bascamda 5 ile 3 arasında çok farkettinmi + lara göre merak ettim.
maalesef gelmez, oyunun sahibinden izin gerekiyor ve dosyaları vs bulmak lazımdarısı S2 Son Silahın başına hayatımda oynadığım en iyi oyun ya açılması için çok şeyi feda edebilirim
dosyaları elinde olan bi grup var dc kanalı var çalışıyolar üstünde private server için. hatta oyunun lobisine falan girebiliyosun test mode gibi dosyaları var indirip yapabiliyosun ben yaptım. ama server olmadığı için oyun oynyamaıyon işte. kanaldakiler de bunun üzrinde çalışıyorher + %2 arttırıyor ne özelliği varsa örnek veriyorum vslik item varsa +3 te %8 oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
maalesef gelmez, oyunun sahibinden izin gerekiyor ve dosyaları vs bulmak lazım
eğer dosyalar varsa arkadaşlarınla oynamak için kendi bilgisayarını sunucu gösterebilirsin aslındadosyaları elinde olan bi grup var dc kanalı var çalışıyolar üstünde private server için. hatta oyunun lobisine falan girebiliyosun test mode gibi dosyaları var indirip yapabiliyosun ben yaptım. ama server olmadığı için oyun oynyamaıyon işte. kanaldakiler de bunun üzrinde çalışıyor
o kadar bilmiyorum ama yabancılar uğraşıyor yeniden açmak için dc sunucusu vareğer dosyalar varsa arkadaşlarınla oynamak için kendi bilgisayarını sunucu gösterebilirsin aslında
atar mısın bir bakayım, zombirock'un projesini ilk çıktığı günden beri takip ediyorum 3.5-4 yıl sonra açıldı bakalım bu ne zaman. S2 de çok iyi oyundu çok seviyordum ama şuan rakibi çoko kadar bilmiyorum ama yabancılar uğraşıyor yeniden açmak için dc sunucusu var
atar mısın bir bakayım, zombirock'un projesini ilk çıktığı günden beri takip ediyorum 3.5-4 yıl sonra açıldı bakalım bu ne zaman. S2 de çok iyi oyundu çok seviyordum ama şuan rakibi çok
DNS ayarlarınızı değiştirin. Cloudflare'ye geçin. (1.1.1.1) Ayrıca Windows Güvenlik Duvarı üzerinden "pbclient"e ortak ve özel ağ erişim izni verin.Böyle bir hata veriyor kahretsin ki
Yaptım hocam discorda katıldım sağolsunlar dediklerinizi söylediler. Özlemişim bu oyunu bee ...DNS ayarlarınızı değiştirin. Cloudflare'ye geçin. (1.1.1.1) Ayrıca Windows Güvenlik Duvarı üzerinden "pbclient"e ortak ve özel ağ erişim izni verin.
bende oynuyorum istersen takılakYaptım hocam discorda katıldım sağolsunlar dediklerinizi söylediler. Özlemişim bu oyunu bee ...
ad ne hocambende oynuyorum istersen takılak
dc varmı ustaDostlar +5 ve üstü silahı olanlar eklesin aşçı yapıyorum her gece seri seri 5-6 dakikada bitirip gold ve xp kasıyoruz adım yine aynı Zerolite
ad ne hocam
statlar