F/O Superonline Kutusu

merAB0

80+
Reaksiyon skoru
27
İyi günler Forum son 1 ay içinde başta bizim sokak olmak üzere hemen hemen her sokağa altyapı çalışması başladı ve sorduğumda bana fiber altyapısı denildi.

Ve ayrıca binamızın kapısının tam önünde üstünde F/O Superonline denilen beyaz kutu yerleştirildi.
Screenshot_20220519-202651.png

Sorun şu bu altyapı sadece Superonline için için mi yani Turknet, NetSpeee kullanmak istesem bunlar için geçerli değil mi ?

İyi günler Forum son 1 ay içinde başta bizim sokak olmak üzere hemen hemen her sokağa altyapı çalışması başladı ve sorduğumda bana fiber altyapısı denildi.

Ve ayrıca binamızın kapısının tam önünde üstünde F/O Superonline denilen beyaz kutu yerleştirildi.
Alıntıyı görüntüle
Sorun şu bu altyapı sadece Superonline için için mi yani Turknet, NetSpeee kullanmak istesem bunlar için geçerli değil mi ?
turknet türk telekomun altyapısını kullanıyor diye biliyorum, geri kalanı hakkında fikrim yok.

Netspeed ve turknet TT altyapi kullaniyor yani kullanamazssin bunlari.

Alıntıyı görüntüle
Millenicom ve Vodafone şuanlık sadece Turkcell altyapısından veriliyor diye biliyorum.

Alıntıyı görüntüle
bizde aynı şekilde geçen ay geldi tüm mahalleye boruları döşediler. bu haftada boru içinden fiberleri geçirdiler. önümüzdeki haftalarda da tek tek binalara kutuları koyup dairelere fiber çekecekler.

Vodafone net kullanıyoruz. vodafoone superonline altyapısından hizmet verebiliyor.
aynı zamanda millenicomda superonline altyapısından hizmet veriyorlar.

alttaki görsel vodafone netin superonline altyapısı olan bir dairenin sunduğu paketler.
1652983553208.png

alttaki görselde millicomun superonline altyapısı ile sunduğu hizmetler ancak paketler çok kötü neden anlayamadım.
1652983746695.png

Superonline döşediyse ya Turkcell ya da Millenicom kullanabilirsin.

500, 1000 MBPS gibi paketler varya SO'da, onları galiba diğer firmalara vermiyor.
evet attığım SS de 200mbps e kadar destek verdiği gözüküyor.

Ayrıca vodafone VDSL de artık 100mbps hız vermiyor. 50mbps e kadar veriyor.
VDSL de vodafone ucuz olmasa kullanılacak operatör değil.

Geri