200.000 tl araba önerisi

Swuix

80+
Reaksiyon skoru
30
Arkadaşlar konu belli aile aracı olarak kullanacağım önerilerinizi bekliyorum.

Üzülerek söylüyorum ama bu paraya pek temiz araba kalmadı be hocam. Dediğiniz gibi egea bile yok o paraya
Maalesef ki uzun uzun arayarak 3 5 tane linea bulunabilir , modele takılmazsanız eralara bakabilirsiniz. Megane 2 , 308 eski kasa direk ilanlarda öne çıkıyor onlara da bakabilirsiniz

Ford tourneo

Ekonomik durum malum hocam. C-elysée alabilirsiniz belki veya peugeot 308-301

Ekonomik durum malum hocam. C-elysée alabilirsiniz belki veya peugeot 308-301
Ah be hocam 301 bile kalmadı bu piyasada dün heveslendim golf 5 baktım araba 390.000 bin çıktı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üzülerek söylüyorum ama bu paraya pek temiz araba kalmadı be hocam. Dediğiniz gibi egea bile yok o paraya
Maalesef ki uzun uzun arayarak 3 5 tane linea bulunabilir , modele takılmazsanız eralara bakabilirsiniz. Megane 2 , 308 eski kasa direk ilanlarda öne çıkıyor onlara da bakabilirsiniz
Usta 220.000 çıkarsam bi golf 5 polo bulurmuyum sence.

Ford Fiesta'ya da bakabilirsiniz.Bende bu fiyatlarda arabaya bakıyordum.

Bende bu fiyatlarda araçlara bakıyordum da gördüğüm kadarıyla en mantıklısı Ford Fiesta veya Opel Corsa diye gördüm.Ondan dolayı dedim yoksa bilmiyorum iyi mi kötü mü.

Bende bu fiyatlarda araçlara bakıyordum da gördüğüm kadarıyla en mantıklısı Ford Fiesta veya Opel Corsa diye gördüm.Ondan dolayı dedim yoksa bilmiyorum iyi mi kötü mü.
corsa yerine astra daha mantıklı gibi hocam ama sizin kararınız.

Bakalım bende konuyu takip edeyim ona göre hareket ederim :blobdance::blobdance: Astra o fiyatlarda yok gibi nerdeyse 240K'larda gördüm birkaç tane

Geri