1.3-1.5m Araba Önerisi

RagnarLodbrok

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
233
1.5m bütçe var daha üstüne çıkamayız, bu bütçede aile aracı olarak kullanılacak, otomatik vites, benzinli, bagajı da geniş ve de yakıt tüketimi konusunda üzmeyecek bir araç arıyoruz. Yardımcı olabilir misiniz?

Megane, Corolla, octavia, en mantıklı seçenekler.

Hocam öncelikle teşekkür ederim önerileriniz için, yukarıda belirtmeyi unutmuşum station wagon olan bir araç arıyoruz, ona göre farklı önerileriniz var mıdır?
KM, Yıl takıntısı? En eski şu, en fazla bu KM gibi?

Hocam ikisinde de aşırı bi takıntımız yok ama yıl olarak 2020 ve üstü olan bir şey olursa iyi olur ona kıyasla da makul bi km.
Benzinli seçenekten kaybediyorsunuz, gördüğüm tek mantıklı araç 1.0 Focus Station.

Benzinli seçenekten kaybediyorsunuz, gördüğüm tek mantıklı araç 1.0 Focus Station.
Hocam şu an kullandığımız araç dizel ve dizel araçlarla uzun km'ler kullanmadığın sürece mantıksız diye düşünüyorum. Uzun km'ler de yapamayacağımız için benzinli olması daha iyi olur diye düşünmüştüm.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

alınmazlar yazılmış
Sizin öneriniz ne olur hocam? Her türden öneriye açığım.

Hocam şu an kullandığımız araç dizel ve dizel araçlarla uzun km'ler kullanmadığın sürece mantıksız diye düşünüyorum. Uzun km'ler de yapamayacağımız için benzinli olması daha iyi olur diye düşünmüştüm.
Gün içinde 15 git, 15 gel, yılda min 15K yapılmıyorsa biraz mantıksız kalıyor evet ama benzinli station mantıklı seçenek yok o bütçede, biraz yüksek KM Passata kayacaksınız veya bütçe artacak.

Gün içinde 15 git, 15 gel, yılda min 15K yapılmıyorsa biraz mantıksız kalıyor evet ama benzinli station mantıklı seçenek yok o bütçede, biraz yüksek KM Passata kayacaksınız veya bütçe artacak.
Ne kadar arttırırsam düzgün şeyler çıkar?

Dizel araç olursa egea cross öneririm hocam. Yakıt açısından ve hacim açısından işinizi görecektir. Sorun çıkarmamasıyla da aklınız rahat olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,395
Üyeler
197,448
Son üye
m3lodi
Geri