şahin doğan
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 12,490
1700 e doğru kayması lazım bütçenin, yoksa km yüksek veya boya değişen fazla seçenekler var sadece.Ne kadar arttırırsam düzgün şeyler çıkar?
1700 e doğru kayması lazım bütçenin, yoksa km yüksek veya boya değişen fazla seçenekler var sadece.Ne kadar arttırırsam düzgün şeyler çıkar?
Megane yalıtım yol tutuş konfor her açıdan rezil üstüne blue dci sorunlu baya. Tek vasfı sorunsuzluk olan bir araba sorun çıkarınca anlamsız oluyorMegane, Corolla, octavia, en mantıklı seçenekler.
Okumadan öneri verince böyle oluyormuş demek1.6 tonale
Tek uymayan kriter benzinli olmamasıOkumadan öneri verince böyle oluyormuş demek![]()
Hocam dediğim gibi dizel araç bir yıl içerisinde 10-15k km yapamayacağımız için pek düşünmüyorum açıkçası.Dizel araç olursa egea cross öneririm hocam. Yakıt açısından ve hacim açısından işinizi görecektir. Sorun çıkarmamasıyla da aklınız rahat olur
Benzinli istemeseydi ben de farklı öneriler verirdim zaten, sonrasında da Station istediğini belirtti arkadaş.Tek uymayan kriter benzinli olmamasısenin önerilerden iyi
Tek mantıklı önerin 1.0 focustu onu da beğendim zaten, tartısma cıkarmaya gerek yok hakaretvari söylemlerleBenzinli istemeseydi ben de farklı öneriler verirdim zaten, sonrasında da Station istediğini belirtti arkadaş.
Anladım hocam ailemle konuşup değerlendireyim durumu.1700 e doğru kayması lazım bütçenin, yoksa km yüksek veya boya değişen fazla seçenekler var sadece.
Hakaret vari söylemler mi?Tek mantıklı önerin 1.0 focustu onu da beğendim zaten, tartısma cıkarmaya gerek yok hakaretvari söylemlerle
Okumadan öneri demenHakaret vari söylemler mi?
Onun dışında Focus fena değil. 1.0 Motorun kronik sorunu yok diye biliyorum, şanzıman 7DCT300 ıslak tip sorunsuz, araç enlemesine biraz dar ama aile için yeterli, bagajıda iyidir.Anladım hocam ailemle konuşup değerlendireyim durumu.
Yapma hocam, bir vurguydu sadece. O manada demedim, yine de kusura bakma.Okumadan öneri demen
Baya iyi bence, 1.0 olmasına rağmen hantal kalmıyor gercekten güzel arabaOnun dışında Focus fena değil.