Kiza Açilicam Allah Yardimcim Olsun!

Reaksiyon skoru
37
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
YUMURTA G*TE DAYANDI. DAYANAMIYORUM ARTIK SINAV HAFTAM BİTSİN SÖYLÜCEM DİREK YÜZÜNE HER ŞEYİ. KAFAM ALLAK BULLAK ODAKLANAMIYORUM HİÇ BİR ŞEYE. RED YERSEM NE YAPARIM BİLMİYORUM AMA Bİ CESARET GELDİ BANA. AÇILAN VARSA BÖYLE SÖYLESİN

RED YERSEM NE YAPARIM BİLMİYORUM AMA Bİ CESARET GELDİ BANA. AÇILAN VARSA BÖYLE SÖYLESİN
Red yesen de rahatlayacaksın emin ol. İçinde kalmayacak en azından. Şansını denemiş olacaksın ve önüne bakacaksın.
Red yiyecek olsan da açıl. Ayrıca ya onun da sende gönlü varsa?

İnşallah vardır abim. Gerçekten gönlü varsa dünyanın en mutlu insani olabilirim. Onu da öyle yaparım ah keşke.

Red yesen de rahatlayacaksın emin ol. İçinde kalmayacak en azından. Şansını denemiş olacaksın ve önüne bakacaksın.
Red yiyecek olsan da açıl. Ayrıca ya onun da sende gönlü varsa?
Kesinlikle katılıyorum. İçine atmaktansa açılıp kendini rahatlatma duygusu var ya o işte çok iyi bir şey. Üzerine bir de kabul ederse 2x ferahlık :)

Ben mezun olacağım diye açıldım kıza red yedim. İçim rahat şu an. Hiçbir şey olmaz. Tecrübe edineceksin yolun açık olsun aslan

Ben mezun olacağım diye açıldım kıza red yedim. İçim rahat şu an. Hiçbir şey olmaz. Tecrübe edineceksin yolun açık olsun aslan
Açılmasaydın ve uzun süre aklında kalsaydı ızdırap gibi olurdu. Kurtulmuşsun cesaret göstererek. Tebrikler.

Red yersem biraz üzülürüm ama içimde kalmasından iyidir şu zamana kadar iyi dayanmışım diye kendime hayret ediyorum bazen. Kabul ederse ne yaparım bilemiyorum gerçekten

Aynı durumdayım bende. Sınavlardan sonra sınıfça pikniğe gideceğiz, o zaman söyleceğim. Hayırlısı olsun.

1 hafta sonra açılacak konu : Kız beni reddetti ne yapmalıyım ?

• Hahaha
Reaksiyonlar: Just
Geri