Bitcoini sert düşüş atağı

full hd büyük seviş izliyoruz şuan hala anlamayanlar var. parayı kontrol eden sadece balinalardır. her türlü manipülasyona açık bir dijital paraya kim güvenip para yatırıyor. kripto para denerek kumar masası kurulmuş resmen kazanan sadece kasa

full hd büyük seviş izliyoruz şuan hala anlamayanlar var. parayı kontrol eden sadece balinalardır. her türlü manipülasyona açık bir dijital paraya kim güvenip para yatırıyor. kripto para denerek kumar masası kurulmuş resmen kazanan sadece kasa
büyük balık küçük balığı her zaman yer.

Düşsün inşallah daha da çok
Kızgın suratlar yükseli
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasindasiniz inşallah neyse beddua etmicem.
Sizi Allah'a havale ediyorum.
Ceza almışsınız belli biraz daha konuşma üslubuna dikkat et bence ben bencillik yapmıyorum hayatım boyunca elimden geldiğince herkese destek oldum olmaya da devam ediyorum bu söylemler beni etkilemez dikkate de almam zaten iyi akşamlar

Ekler

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    20.2 KB · Hit: 59
Gün boyunca onu yaptı diyorlar mantıklı duruyor bu teori
Hocam bitcoin olmayanı yaptı 26 binde luna kaynaklı değil gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kripto para vadedilen şekliyle kullanılmıyor paranın yerine böyle manipülasyonla geçerse vay halimize

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Kızgın suratlar yükseli

Ceza almışsınız belli biraz daha konuşma üslubuna dikkat et bence ben bencillik yapmıyorum hayatım boyunca elimden geldiğince herkese destek oldum olmaya da devam ediyorum bu söylemler beni etkilemez dikkate de almam zaten iyi akşamlar
Napim!!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,887
Üyeler
186,257
Son üye
LEYONE
Geri