Süperonline dan türknet e geçeyim mi?

Reaksiyon skoru
17
Merhabalar
Şu anda Ankara/bağlıcada oturuyorum ve evde 30-40 mbps süperonline bir internet kullanıyorum fiyatı 120 tl
Ama internetten çok memnun değilim
Türknet te 100 mbps (desteklenen maksimum mbps) internet 140 lira ve ayrıca taahhüt bedelini de ödüyolar (mış)

Türknet kullananlar varsa geçmemi önerir mi?
Ve ayrıca modem almam lazım mı geçersem , şu an süperonline ın zte modemi var

Yorumunuzu bekliyorum

Geç hocam, modemi veriyorlar, bağlıca büyük ihtimalle gigafiber planları arasında onu da bir sorgulatın.

Modem sadece GigaFiber altyapısı olanlara veriyorlar ben şuan GigaFiber kullanıyorum memnunum bir sorun yaşamadım ama cayma bedelinin hepsini karşılamıyor belli bir miktarını karşılıyorlar

Modem sadece GigaFiber altyapısı olanlara veriyorlar ben şuan GigaFiber kullanıyorum memnunum bir sorun yaşamadım ama cayma bedelinin hepsini karşılamıyor belli bir miktarını karşılıyorlar
480 TL ye kadar cayma bedeli bizden diyorlar ama 480 TL den fazla cayma bedeli gelir mi?

Merhabalar
Şu anda Ankara/bağlıcada oturuyorum ve evde 30-40 mbps süperonline bir internet kullanıyorum fiyatı 120 TL
Türknet te 100 mbps (desteklenen maksimum mbps) internet 140 lira ve ayrıca taahhüt bedelini de ödüyolar (mış)

Yorumunuzu bekliyorum
Gigafiber olmadigi surece turknet mantiksiz. Netspeed kullaniyorum ve memnumum. Hem uygun hemde musteri hizmetleri daha kaliteli. Ayrica fiber musterilerine modemde veriyor. 2 aylik deneyimimi su konuda paylastim .

Eger bir sorun varsa cevaplayabilirim.

Merhabalar
Şu anda Ankara/bağlıcada oturuyorum ve evde 30-40 mbps süperonline bir internet kullanıyorum fiyatı 120 TL

Yorumunuzu bekliyorum
gecme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,598
Üyeler
191,130
Son üye
mskemal