Karma Gurme Hırsızlığı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşım b*m marketten karam gurme attı cebe bende yanındaydım 2 mizde 16 yasındayız poise verirlerse en fazla ne kadar ceza alır veya yanında olan ben ceza alır mıyım
hırsızlıgı yapan arkadaşım
Gidin parasını verin belki kabullenirler.Görmüşlerdir belki de kameralardan, hem ne gerek var? 3, 5 lira bir şey.

Arkadaşım b*m marketten karam gurme attı cebe bende yanındaydım 2 mizde 16 yasındayız poise verirlerse en fazla ne kadar ceza alır veya yanında olan ben ceza alır mıyım
hırsızlıgı yapan arkadaşım
İnşallah mahkemeye verirlerde 3 liralık çikolatayı 3 bin liraya almış olursunuz ve ders çıkarırsınız.

Şu başlıktaki arkadaş tecrübeli hırsız, özel mesaj atın yardımcı olur :ROFLMAO:

hayır, hiçbir şey olmaz 3-5tl için polise mi verecekler ama yaptığınız çok yanlış.

Gidin parasını verin belki kabullenirler.Görmüşlerdir belki de kameralardan, hem ne gerek var? 3, 5 lira bir şey.
lan yakalandık olum ne parası adam yakaladı annemile bile oonustu
İnşallah mahkemeye verirlerde 3 liralık çikolatayı 3 bin liraya almış olursunuz ve ders çıkarırsınız.
tamam bilader en ahlaklı adam sensin sadece bi soru sordum demi cevap vermiyosan sus ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayır, hiçbir şey olmaz 3-5tl için polise mi verecekler ama yaptığınız çok yanlış.
biliyorum ama para olmayınca oluyo işte :(

lan yakalandık olum ne parası adam yakaladı annemile bile oonustu

tamam bilader en ahlaklı adam sensin sadece bi soru sordum demi cevap vermiyosan sus ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biliyorum ama para olmayınca oluyo işte :(
Cahillik desen var hırsızlık desen var daha düzgün yazmayı da bilmiyosun...Annene babana kolay gelsin...

Şu başlıktaki arkadaş tecrübeli hırsız, özel mesaj atın yardımcı olur :ROFLMAO:
İyi güldürdün :kekw::kekw::kekw:

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri