pay to win olmayan oyun önerisi

Şuan insurgency yükleniyor. Sahip olan arkadaşlarla beraber oynayabiliriz.
ilk oyunu ise bir kaç türk serveri var ve ortamı baya iyi düzenli saatlerde girdiğin zaman anlayacaksın ben sandstrom aldıktan sonra çok girmedim önceki oyuna

Arkadaşlar selam.

24 yaşındayım ve artık oyun oynarken eskiden aldığım keyifi alamıyorum. Küçükken wolfteam oynardık mesela pay to win olmadığı dönemler bilenler bilir. o şekil keyif alabileceğim, ücretsiz ve oyun içi kazanılan parayla yükselme olacak bir oyun arıyorum. Bu dönemde böyle bir oyun kaldı mı?
Eskiler eskiden güzeldi hocam. O tadı yakalaman imkansız.

Eskiler eskiden güzeldi hocam. O tadı yakalaman imkansız.
Sonuna kadar haklısın hocam. Heves ettim, Wolfteam Türkiye indirdim bugün, nakitte çektim söylemesi ayıp. Ama oyun öyle saçma bir hal almış ki, herkeste tek atan itemler var. Eskiler gerçekten çok güzeldi..

Sonuna kadar haklısın hocam. Heves ettim, Wolfteam Türkiye indirdim bugün, nakitte çektim söylemesi ayıp. Ama oyun öyle saçma bir hal almış ki, herkeste tek atan itemler var. Eskiler gerçekten çok güzeldi..
O kadar da eskiye gitmesemiydin acaba :blobdance:

arkadaşlar adam biraz daha gelişmeli bir online oyun istiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar selam.

24 yaşındayım ve artık oyun oynarken eskiden aldığım keyifi alamıyorum. Küçükken wolfteam oynardık mesela pay to win olmadığı dönemler bilenler bilir. o şekil keyif alabileceğim, ücretsiz ve oyun içi kazanılan parayla yükselme olacak bir oyun arıyorum. Bu dönemde böyle bir oyun kaldı mı?
genshin impact

Geri