Özgürcan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,638
bu yüzden oyun zevkliHayatım da daha güzel ama kontrolü daha zor oyun görmedim. Adam vurana çeyrek altın hediye.
bu yüzden oyun zevkliHayatım da daha güzel ama kontrolü daha zor oyun görmedim. Adam vurana çeyrek altın hediye.
Türk serverlerine gir 1tane var zaten 1-2 saat oyna sonra kanser olup çıkarsın.Onda çok hile vardı diye hatırlıyorum.
titan cave phoenix 3lerin sahibiyim adım emektar CandarAga xd
Şuan insurgency yükleniyor. Sahip olan arkadaşlarla beraber oynayabiliriz.bu yüzden oyun zevkli
ilk oyunu ise bir kaç türk serveri var ve ortamı baya iyi düzenli saatlerde girdiğin zaman anlayacaksın ben sandstrom aldıktan sonra çok girmedim önceki oyunaŞuan insurgency yükleniyor. Sahip olan arkadaşlarla beraber oynayabiliriz.
Aga niye öyle dedin ya 10 senedir oynuyorum benbir göz atacağım. teşekkürler hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
allah göstermesin.
Eskiler eskiden güzeldi hocam. O tadı yakalaman imkansız.Arkadaşlar selam.
24 yaşındayım ve artık oyun oynarken eskiden aldığım keyifi alamıyorum. Küçükken wolfteam oynardık mesela pay to win olmadığı dönemler bilenler bilir. o şekil keyif alabileceğim, ücretsiz ve oyun içi kazanılan parayla yükselme olacak bir oyun arıyorum. Bu dönemde böyle bir oyun kaldı mı?
Sonuna kadar haklısın hocam. Heves ettim, Wolfteam Türkiye indirdim bugün, nakitte çektim söylemesi ayıp. Ama oyun öyle saçma bir hal almış ki, herkeste tek atan itemler var. Eskiler gerçekten çok güzeldi..Eskiler eskiden güzeldi hocam. O tadı yakalaman imkansız.
O kadar da eskiye gitmesemiydin acabaSonuna kadar haklısın hocam. Heves ettim, Wolfteam Türkiye indirdim bugün, nakitte çektim söylemesi ayıp. Ama oyun öyle saçma bir hal almış ki, herkeste tek atan itemler var. Eskiler gerçekten çok güzeldi..
Tutamadım kendimi, işten gelince keyif alacak bir şeyler arıyorum. Bu arada kanka sen Torrent-oyun'da ki Berkany misin? :dO kadar da eskiye gitmesemiydin acaba![]()
Profil resminden belli olmuyor muTutamadım kendimi, işten gelince keyif alacak bir şeyler arıyorum. Bu arada kanka sen Torrent-oyun'da ki Berkany misin? :d
aa selam kanka. orada moderatörlük yapmıştım, site çöktü sanırım, facebook hesabı bendeydi ama bende facebook hesabımı kapattım.Profil resminden belli olmuyor muEvet
![]()
genshin impactArkadaşlar selam.
24 yaşındayım ve artık oyun oynarken eskiden aldığım keyifi alamıyorum. Küçükken wolfteam oynardık mesela pay to win olmadığı dönemler bilenler bilir. o şekil keyif alabileceğim, ücretsiz ve oyun içi kazanılan parayla yükselme olacak bir oyun arıyorum. Bu dönemde böyle bir oyun kaldı mı?