DerratiX
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,541
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
Niye bu ekran kartını görünce aklıma Manchester United geliyor .dBu model yanıyor dostum... aşırı iyi ya. İhtiyacı olan durmasın alsın bence.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.garajonline.com.tr
Garantili mi? 3070ti aldım iade ederimben 15.000’e 6900 xt sararım isteyene![]()
GarantisizGarantili mi? 3070ti aldım iade ederim
Yurtdışı olursa verirsin tabiben 15.000’e 6900 xt sararım isteyene![]()
zaten bozulmuyor garanti olsa ne yazarYurtdışı olursa verirsin tabi![]()
Aaa isteksizlik o zamanGarantisiz
hocam benim kartımı alın diye demiyorum ama garantili olacak diye daha kötü bir kart almak saçmalık ötesi durup dururken bozulma ihtimali ne kadar zatenAaa isteksizlik o zaman
Olsun o kadar para verdikten sonra millet faturalı garantili cihaz ister ya bişey olursa ne olacak pekizaten bozulmuyor garanti olsa ne yazar
Güzel Abdullah reis o karta kötü demisti ama ben nedense seviyorum bu kartı benim enayi kuzende 8-9 ay önce 15k ya rx570 toplamış mal gibi hatta bir kanal 17k ya rtx 3070 li sistem satıyordu bizimki hazır sistem istemiyorum diye gitti kendi kendini kazıkladiPCI4.0 6500xt.
Diyelim Minecraft ta sonsuz chank (nasıl yazılıyor bilmiyorum) açtık fantezi için bozuldu napicaz .d (!)hocam benim kartımı alın diye demiyorum ama garantili olacak diye daha kötü bir kart almak saçmalık ötesi durup dururken bozulma ihtimali ne kadar zaten