30 upload iyi mi?

reis birde oyun yüklerken yada oynarken upload gerekiyor mu yani kısacası upload ne işe yarıyor?
Oyun indirirken download(dosya vs) başka bir yere fotoğraf, video atarken upload gerekiyor

Ben 1 upload kullanıyorum sen buna iyi mi diye soruyorsun. Bu cidden hakaret.

Biz 2. dünya ülkesi değil miydik?
Öhom öhom sözde öyleyiz. Tabi yersen. Gerçi sen yemişsin. Ülkenin çoğunluğu 1 altında upload alıyor artık bunda da birilerini savunmaya çalışma.

• Beğen
Reaksiyonlar: Chan
Öhom öhom sözde öyleyiz. Tabi yersen. Gerçi sen yemişsin. Ülkenin çoğunluğu 1 altında upload alıyor artık bunda da birilerini savunmaya çalışma.
Bir de ben tarafsızım diyor, resmen düşman. Neden alıyor o da mı devlet, her şey devlet zaten, işi de bulamıyorlar o da devlet, int sağlayıcısı hız vermiyor, o da devlet.

O ney ya, dah hızlısı vardır TR'de
Nerde var gardaş ben İzmirdeyim. İzmir Türkiye den değil mi? Türkiyenin neresinde 30 mbps upload veriyorlar. Çok sınırlı şekilde veriyorlardır onu.

Bir de ben tarafsızım diyor, resmen düşman. Neden alıyor o da mı devlet, her şey devlet zaten, işi de bulamıyorlar o da devlet, int sağlayıcısı hız vermiyor, o da devlet.
alo kardeşim kavga yeri değil bura konu açtık kavga etme edeceksende özelden et konuyu rahatsız etme!

Altyapı yok, kotaların kalkması kaç yılını buldu. Senin gözünde süpergücüz biz.

Geri