Upload Latency Nasıl Düşürürüm ?

strafeN

80+
Reaksiyon skoru
0
1782995808748.webp
1782996158769.webp

Upload latency gördüğünüz gibi 80 ila 90 arasında gidip geliyor. Rekabetçi oyun oynadığımdan 50 nin altına düşürmek istiyorum. Nasıl yapabilirim ? Bufferbloat test sonucumda ekte bıraktım.

Türktelekomun bana tahsis etmiş olduğu modemi kullanıyorum.

Şimdi arayüze giriş yapıp qos ayarları görünüyorsa onu ayarlayarak upload ms'i düşürmeniz mümkün. Bufferbloat'ı tamamen bitirmek için extra router satın alıp openwrt kullanmanızı tavsiye ederim. Benim downloadta uploadta +0 ms'te.

Şimdi arayüze giriş yapıp qos ayarları görünüyorsa onu ayarlayarak upload ms'i düşürmeniz mümkün. Bufferbloat'ı tamamen bitirmek için extra router satın alıp openwrt kullanmanızı tavsiye ederim. Benim downloadta uploadta +0 ms'te.
1782996745202.webp

nasıl yapacağım konusunda fikir verebilir misin ?

bu dandirik modem bile 2200tl miymiş
eve ilk interneti bağlattığımda aldığım bir modemdi. bu modemi de sana ilk başta satın almak zorunda bırakıyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam modeme pek hakim değilim. Gemini'ye falan modemin marka modelini atıp qos ayarları nasıl olmalı tarzında bir soru yöneltseniz halleder diye düşünüyorum.
Ücretsiz versiyonu yardımcı olmaz yüksek ihtimalle. Var mı önereceğiniz bir yapay zeka aracı ona sorayım

eve ilk interneti bağlattığımda aldığım bir modemdi. bu modemi de sana ilk başta satın almak zorunda bırakıyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ücretsiz versiyonu yardımcı olmaz yüksek ihtimalle. Var mı önereceğiniz bir yapay zeka aracı ona sorayım
Olur hocam niye olmasın deneyin lütfen

dediklerini yaptıktan sonra daha da yükseldi :D
Bu tarz ISS cihazları ve bunların içindeki yazılımlardan zaten bir şey beklemek mantıklı değil. Gerçekten gecikme düşürmek istiyorsan openwrt destekli bir router alıp içine openwrt kurman gerekiyor zaten. SQM bu işi tamamıyla çözen paket.

Geri