Türktelekomun bana tahsis etmiş olduğu modemi kullanıyorum.ONT ya da Router ne kullanıyorsunuz?
Şimdi arayüze giriş yapıp qos ayarları görünüyorsa onu ayarlayarak upload ms'i düşürmeniz mümkün. Bufferbloat'ı tamamen bitirmek için extra router satın alıp openwrt kullanmanızı tavsiye ederim. Benim downloadta uploadta +0 ms'te.Türktelekomun bana tahsis etmiş olduğu modemi kullanıyorum.
![]()
ZTE ZXHN H168A 1200 Mbps VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ZTE ZXHN H168A 1200 Mbps VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ZTE ZXHN H168A 1200 Mbps VDSL2 Modem özelliklerini incele, 919,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Şimdi arayüze giriş yapıp qos ayarları görünüyorsa onu ayarlayarak upload ms'i düşürmeniz mümkün. Bufferbloat'ı tamamen bitirmek için extra router satın alıp openwrt kullanmanızı tavsiye ederim. Benim downloadta uploadta +0 ms'te.
bu dandirik modem bile 2200tl miymişTürktelekomun bana tahsis etmiş olduğu modemi kullanıyorum.
![]()
ZTE ZXHN H168A 1200 Mbps VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ZTE ZXHN H168A 1200 Mbps VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ZTE ZXHN H168A 1200 Mbps VDSL2 Modem özelliklerini incele, 919,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam modeme pek hakim değilim. Gemini'ye falan modemin marka modelini atıp qos ayarları nasıl olmalı tarzında bir soru yöneltseniz halleder diye düşünüyorum.Alıntıyı görüntüle
nasıl yapacağım konusunda fikir verebilir misin ?
eve ilk interneti bağlattığımda aldığım bir modemdi. bu modemi de sana ilk başta satın almak zorunda bırakıyorlar.bu dandirik modem bile 2200tl miymiş
Ücretsiz versiyonu yardımcı olmaz yüksek ihtimalle. Var mı önereceğiniz bir yapay zeka aracı ona sorayımHocam modeme pek hakim değilim. Gemini'ye falan modemin marka modelini atıp qos ayarları nasıl olmalı tarzında bir soru yöneltseniz halleder diye düşünüyorum.
Olur hocam niye olmasın deneyin lütfeneve ilk interneti bağlattığımda aldığım bir modemdi. bu modemi de sana ilk başta satın almak zorunda bırakıyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ücretsiz versiyonu yardımcı olmaz yüksek ihtimalle. Var mı önereceğiniz bir yapay zeka aracı ona sorayım
Bu tarz ISS cihazları ve bunların içindeki yazılımlardan zaten bir şey beklemek mantıklı değil. Gerçekten gecikme düşürmek istiyorsan openwrt destekli bir router alıp içine openwrt kurman gerekiyor zaten. SQM bu işi tamamıyla çözen paket.dediklerini yaptıktan sonra daha da yükseldi![]()