DarkLightGG
80+
- Reaksiyon skoru
- 175
hava akışı kötü olabilirCsgo maça girmeden önce ve maç bitimindeki sıcaklık değerleri normal mi? (STOK SOĞUTUCU VAR)
Pes 2020 de sabit 80 85 derece oluyor nedeni nedir ?
Soğutucu mu almam gerekir veya beni idare eder m i ?
Birde işlemciye zarar verir mi sıcaklık?
cs.go derecelerinde bir sıkıntı göremedim şahsen, kasanın hava akışını da bir kontrol etmende fayda varCsgo maça girmeden önce ve maç bitimindeki sıcaklık değerleri normal mi? (STOK SOĞUTUCU VAR)
Pes 2020 de sabit 80 85 derece oluyor nedeni nedir ?
Soğutucu mu almam gerekir veya beni idare eder m i ?
Birde işlemciye zarar verir mi sıcaklık?
bir sıkıntı yok gibi gözüküyor şimdilik, ben de aynı işlemciden aldım, gelince kullanacağım. arctic freezer 34 esports duo'dan düşünüyorum. sana da öneririm, yorumları iyi gözüküyor. paran varsa / olduğunda alabilirsinHava akışında bir sıkıntı yok
Dostum işlemci 105 derece görmüyor görse de bir şey olmaz. Fazla ısı sisteme zarar verir ne alaka?Evet fazla ısı sisteme zarar verir fakat artık işlemci,anakart yanması diye bir olay kalmadı ama korkmayın bu sıcaklık bu işlemci için normal bu işlemci zaten baya ısınıyor havalarında ısınması ile birlikte bu durumun önüne geçmenin tek yolu güçlü bir soğutucu almaktır.
Ben bu sıcaklıklara yorum yapmadım onu derken konu sahibi işlemciye sıcaklık zarar verir mi diye sormuş ve ben bu sıcaklıklardan daha fazla bir sıcaklık için söyledim iletimde görüldüğü gibi ben bu sıcaklıklar normal demişim.Dostum işlemci 105 derece görmüyor görse de bir şey olmaz. Fazla ısı sisteme zarar verir ne alaka?
Evet. "Fazla ısı". Nedir ki bu "Fazla ısı"? 500 derece falan mı?Ben bu sıcaklıklara yorum yapmadım onu derken konu sahibi işlemciye sıcaklık zarar verir mi diye sormuş ve ben bu sıcaklıklardan daha fazla bir sıcaklık için söyledim iletimde görüldüğü gibi ben bu sıcaklıklar normal demişim.
Burası bir forum ve herkes düşüncesini söyleyebilir size hesap vermem gerektiğini düşünmüyorum.Evet. "Fazla ısı". Nedir ki bu "Fazla ısı"? 500 derece falan mı?