İşlemci Isısı(Ryzen5 3600)

Reaksiyon skoru
175
Csgo maça girmeden önce ve maç bitimindeki sıcaklık değerleri normal mi? (STOK SOĞUTUCU VAR)
Pes 2020 de sabit 80 85 derece oluyor nedeni nedir ?
Soğutucu mu almam gerekir veya beni idare eder m i ?
Birde işlemciye zarar verir mi sıcaklık?

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    66.7 KB · Hit: 73
  • 2.webp
    2.webp
    70.2 KB · Hit: 67
Sıcaklıklar normal, bende de Ryzen 5 3600 ve stok soğutucu var ben de aynı değerleri alıyorum, herkes aynı değerleri alıyor. İşlemciye zarar vermez ama sıcaklığın düşük olması daha iyi çünkü ne kadar soğuk olursa o kadar yüksek boost frekanslarına çıkar. İdareten stok soğutucuyu kullanabilirsin tabii ki ancak eline para geçtiğinde güzel bir soğutucu alabilirsen çok ama çok iyi olur. Önerdiğimiz de bu zaten.

Csgo maça girmeden önce ve maç bitimindeki sıcaklık değerleri normal mi? (STOK SOĞUTUCU VAR)
Pes 2020 de sabit 80 85 derece oluyor nedeni nedir ?
Soğutucu mu almam gerekir veya beni idare eder m i ?
Birde işlemciye zarar verir mi sıcaklık?
cs.go derecelerinde bir sıkıntı göremedim şahsen, kasanın hava akışını da bir kontrol etmende fayda var

Hava akışında bir sıkıntı yok

Evet fazla ısı sisteme zarar verir fakat artık işlemci,anakart yanması diye bir olay kalmadı ama korkmayın bu sıcaklık bu işlemci için normal bu işlemci zaten baya ısınıyor havalarında ısınması ile birlikte bu durumun önüne geçmenin tek yolu güçlü bir soğutucu almaktır.

Evet fazla ısı sisteme zarar verir fakat artık işlemci,anakart yanması diye bir olay kalmadı ama korkmayın bu sıcaklık bu işlemci için normal bu işlemci zaten baya ısınıyor havalarında ısınması ile birlikte bu durumun önüne geçmenin tek yolu güçlü bir soğutucu almaktır.
Dostum işlemci 105 derece görmüyor görse de bir şey olmaz. Fazla ısı sisteme zarar verir ne alaka?

Dostum işlemci 105 derece görmüyor görse de bir şey olmaz. Fazla ısı sisteme zarar verir ne alaka?
Ben bu sıcaklıklara yorum yapmadım onu derken konu sahibi işlemciye sıcaklık zarar verir mi diye sormuş ve ben bu sıcaklıklardan daha fazla bir sıcaklık için söyledim iletimde görüldüğü gibi ben bu sıcaklıklar normal demişim.

Ben bu sıcaklıklara yorum yapmadım onu derken konu sahibi işlemciye sıcaklık zarar verir mi diye sormuş ve ben bu sıcaklıklardan daha fazla bir sıcaklık için söyledim iletimde görüldüğü gibi ben bu sıcaklıklar normal demişim.
Evet. "Fazla ısı". Nedir ki bu "Fazla ısı"? 500 derece falan mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,174
Üyeler
195,554
Son üye
DarkAngel3128
Geri