bully şu an indirimde alayım mı?

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
639
arkadaşlar bully şu an steamde 8tl küsür fiyatta satışta. sizce şimdi alayım mı ? yoksa 23 hazirandaki büyük indirimi mi bekleyeyeyim o zaman daha çok düşer mi? (oyunu şimdi alırsam haziran sonuna kadar oynamayacağım o yüzden acele davranıp daha fazla para vermek istemiyorum)

8 TL zaten uygun daha da düşmesine gerek yok. Zaten çıkışından beri 8 TL'nin altına inmemiş.

8 TL ile Bully dışında herhangi alınabilecek bir şey söylesene
8tl bully için çok diye bir şey söylediğimi hatırlamıyorum? sadece yaz indiriminde daha da iner mi diye sordum çünkü şimdi alırsam oynayamayacağım. yoksa 8tl ile düzgün oyun kalmadığını bende biliyorum

steam database adlı sitede 4tl ye düştüğünü gördüm. aslında 8tl çok para değil ama şimdi oynamayacağım için yarı fiyatına almak yerine bu fiyattan almayı mantıklı bulmadım
4tl ye bir daha imkanı yok düşmez.

arkadaşlar bully şu an steamde 8tl küsür fiyatta satışta. sizce şimdi alayım mı ? yoksa 23 hazirandaki büyük indirimi mi bekleyeyeyim o zaman daha çok düşer mi? (oyunu şimdi alırsam haziran sonuna kadar oynamayacağım o yüzden acele davranıp daha fazla para vermek istemiyorum)
En son 2016'da 6tl olmuş ama alınır hep 8,40 Steamdb sitesinden bakabilirsin bende var

4tl ye bir daha imkanı yok düşmez.
tamamdır hocam teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada bully doom gibi eski nostaji oyunlar önerir misiniz? bu sıralar eski oyunlara sardım da

8 TL ile Bully dışında herhangi alınabilecek bir şey söylesene
Sadece şuanda indirimde olup gözüme çarpan oyunlar:

Warhammer vermintide
Postal 2
Dont Starve
Dont Starve Together
Shank
Prince of Percia serisi
FlatOut serisi
Nine Parchaments
Deponia
Trine
Manhunt
Mordheim

8tl bully için çok diye bir şey söylediğimi hatırlamıyorum? sadece yaz indiriminde daha da iner mi diye sordum çünkü şimdi alırsam oynayamayacağım. yoksa 8tl ile düzgün oyun kalmadığını bende biliyorum
İnebilir. Zaten oyun her indirimde düşüyor. Eğer yaz indirimlerinde düşmezse bir sonrakinde alırsın.

Sadece şuanda indirimde olup gözüme çarpan oyunlar:

Warhammer vermintide
Postal 2
Dont Starve
Dont Starve Together
Shank
Prince of Percia serisi
FlatOut serisi
Nine Parchaments
Deponia
Trine
Manhunt
Mordheim

İnebilir. Zaten oyun her indirimde düşüyor. Eğer yaz indirimlerinde düşmezse bir sonrakinde alırsın.
DST Bully'den daha iyi bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,143
Üyeler
187,456
Son üye
Enes2e
Geri