SüleymanÇakır.
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,923
Usta sen ne istersinPü pü püü maşallah guzularım allah zihin açıklığı versin emi size
Usta sen ne istersinPü pü püü maşallah guzularım allah zihin açıklığı versin emi size
Amin harleyim şu yks den geçsek gerisi kolayPü pü püü maşallah guzularım allah zihin açıklığı versin emi size
Neden ki atandıktan sonra gerisi kolayAmin harleyim şu yks den geçsek gerisi kolay
İnşallah örneğin istediğin değildir zor Tr de öğretmenlik
atanmak içinde biraz çalışcanNeden ki atandıktan sonra gerisi kolay
Zaten atanma kısmından bahsetmiştim, tanıdık olmadıkçaNeden ki atandıktan sonra gerisi kolay
İyi yaparsan yine atanırsınZaten atanma kısmından bahsetmiştim, tanıdık olmadıkça
Usta sen ne istersin
Arkadaşlar benim için maneviyat maddiyat önce gelir. Ben Türkiye dışında sadece gezerim, yaşayamam. Seviyorum ülkemi. Öğretmenlik konusuna gelince de, ataması garanti olan bir bölümü okuyorum zaten. O yüzden dert değil.Amin harleyim şu yks den geçsek gerisi kolay
İnşallah örneğin istediğin değildir zor Tr de öğretmenlik
Ne okuyorsun hocamArkadaşlar benim için maneviyat maddiyat önce gelir. Ben Türkiye dışında sadece gezerim, yaşayamam. Seviyorum ülkemi. Öğretmenlik konusuna gelince de, ataması garanti olan bir bölümü okuyorum zaten. O yüzden dert değil.
Özel eğitim dostum.Ne okuyorsun hocam
ABDMerhabalar, yaşamak istediğiniz ülkeyi/hangi yaşlar arasında orada olmak istediğinizi/orada ne iş yaptığınızı hayal edebilir misiniz?
Örnek:
Türkiye/Ankara
Yaş 20-40 arası
Öğretmenlik
İsviçre/Basel/BernMerhabalar, yaşamak istediğiniz ülkeyi/hangi yaşlar arasında orada olmak istediğinizi/orada ne iş yaptığınızı hayal edebilir misiniz?
Örnek:
Türkiye/Ankara
Yaş 20-40 arası
Öğretmenlik
En iyisi .Atanması hele mukemmelÖzel eğitim dostum.