edebiyattan geçmen lazım diye biliyorum geçemezsen kalıyomuşsunİki dönem ortalamam 50 üstü ama edebiyat, matematik, tarih ve kimyadan kaldım. Sınıfı geçer miyim?
edebiyattan dolayı kalıyorsun diye biliyorumİki dönem ortalamam 50 üstü ama edebiyat, matematik, tarih ve kimyadan kaldım. Sınıfı geçer miyim?
Yok onu sordum hocaya öyle bir şey yokmuş ama sanırım 3 dersten fazla kalınca sınıfta kalıyormuşsun bu gerçek mi değil mi bilmiyorum o yüzden sorayım dedimedebiyattan geçmen lazım diye biliyorum geçemezsen kalıyomuşsun
Edebiyattan geçmen gerekiyordu yanlış bilmiyorsam sorumlu geçiyorsun ama mezun olana kadar o edebiyat dersinden geçmen lazım geçemezsen liseden mezun olamazsınİki dönem ortalamam 50 üstü ama edebiyat, matematik, tarih ve kimyadan kaldım. Sınıfı geçer miyim?
Evet biliyorum onu sadece sınıf tekrarı yapar mıyım onu soruyorumEdebiyattan geçmen gerekiyordu yanlış bilmiyorsam sorumlu geçiyorsun ama mezun olana kadar o edebiyat dersinden geçmen lazım geçemezsen liseden mezun olamazsın
2021-2022 eğitim öğretim döneminde liselerde sınıfta kalma uygulaması olacak.Evet biliyorum onu sadece sınıf tekrarı yapar mıyım onu soruyorum
50 nin üstünüde olursa ortalaman sorumlu geçiyorsun edebiyattan seneye vermen lazımEvet biliyorum onu sadece sınıf tekrarı yapar mıyım onu soruyorum
ben 3 dersten kalıncada geçemiosun diye biliyorumYok onu sordum hocaya öyle bir şey yokmuş ama sanırım 3 dersten fazla kalınca sınıfta kalıyormuşsun bu gerçek mi değil mi bilmiyorum o yüzden sorayım dedim
Benim 9 ve 10 dan 7 tane sorumluk var bu donem 50 ortalama kalirmiyim50 nin üstünüde olursa ortalaman sorumlu geçiyorsun edebiyattan seneye vermen lazım
50 nini altında ortalaman olursa toplam 6 dan fazla zayıf varsa kalıoyrsun
9 ve 10dan 7 tane sorumluk var kalirmiyim bu donem 50 ortalamaOrtalama 50 üstü ise geçersin.
Ortalama 50 üstü ama Edebiyat dersinden kalınmışsan sorumlu olarak geçersin ve o dersi vermeden mezun olamazsın.
Her sene2 defa3 defa sorumluluk sınavı oluyor. 15 hakkın var diye biliyorum geçmek için.
Son sınıf değilsen takma kafana çok rahat geçersin.
Hocamın dediği doğru istersen edebiyattan kal sorumluluğuna girersin 6 dersden fazla yani 7 ders notu 50 den aşşağı ise 2 dönemin toplamı örneğin ingilizce ilk dönem 56 ikinci dönem 44 geçiyorsun ama ilk dönem 56 ikinci dönem 40 ise o dersten kalıyorsun istersen notun 60 olsun 7 dersten kalırsan direk sınıf tekrarı (bizim okulda böyle çoğu kişi kaldı)50 nin üstünüde olursa ortalaman sorumlu geçiyorsun edebiyattan seneye vermen lazım
50 nini altında ortalaman olursa toplam 6 dan fazla zayıf varsa kalıoyrsun
hayır öyle bişey yok sorumlu geçiyor yaza o dersi vermek için sınava geliyor eğerki veremezse 12. sınıfa kadar verene kadar sınava giriyor mezun olamaz edebiyat sınavınadsn geçemezseedebiyattan geçmen lazım diye biliyorum geçemezsen kalıyomuşsun