Öneri 400-600 tl akıllı saat önerisi

kkeha

80+
Reaksiyon skoru
62
abdullah abinin paylaştığı c4u k1 in özelliklerini vs bilmediğim için şüphelendim birde çizilmemesi için koruyucu olması lazım 400-600 tl arasında beğendiğim imilab w12 honor band 6 falan önemli olanlar müzik kontrolü arama reddetme bildirimi görme birde alarm varmı yokmu emin değilim yardımcı olursanız sevinirim önereceğiniz modelleri bekliyorum

Huawei Band 6, Hepsiburada'da "hesaba özel" 479 TL'ye düşüyor. Satıcısı Hepsiburada olacak şekilde sepetinize ekleyip fiyatı kontrol edin. 479 TL'yse yapıştırın geçin.

abdullah abinin paylaştığı c4u k1 in özelliklerini vs bilmediğim için şüphelendim birde çizilmemesi için koruyucu olması lazım 400-600 TL arasında beğendiğim imilab w12 honor band 6 falan önemli olanlar müzik kontrolü arama reddetme bildirimi görme birde alarm varmı yokmu emin değilim yardımcı olursanız sevinirim önereceğiniz modelleri bekliyorum
Kendim aynı modeli aldım 2 hafta önce.

Oppo Watch Free - Sıfır Açılmamış Kutusunda İlan No: 1018127360
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ee-sifir-acilmamis-kutusunda-1018127360/detay

Huawei Band 6, Hepsiburada'da "hesaba özel" 479 TL'ye düşüyor. Satıcısı Hepsiburada olacak şekilde sepetinize ekleyip fiyatı kontrol edin. 479 TL'yse yapıştırın geçin.
amazonda yurtdışından 446 tl ye honor band 6 geliyor kargoyla 476 sanırım ama satıcı amazon değil gümrükte sıkınyı çıkarmı diyeceğimde imilab w12 daha mantıklı geliyor sadece uygulaması şüphelendirdi hocam biraz baktımda w12 sıkıntılı gibi biraz

Geri