Diş bakımı için yardım

Sistinan

80+
Reaksiyon skoru
34
Dişlerimi ne yaptıysam bir türlü beyazlatamadım tavsiyeniz var mı
fırçalıyorm ama hala sarı gözüküyor ve hani sadece bir gün fırçalamayın direkt sap sarı kesiliyor ne yapmam lazım beyazlaması için
daha önce doktara falan hiç gitmedim diş kontrolü diye bir şey varmış sanırm yıllık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o sarı dediğm kısımlar aşırı sarı değil biraz abartmışım dsadsdad

fırçalıyorm ama hala sarı gözüküyor ve hani sadece bir gün fırçalamayın direkt sap sarı kesiliyor ne yapmam lazım beyazlaması için
daha önce doktara falan hiç gitmedim diş kontrolü diye bir şey varmış sanırm yıllık

Aga dişçilerde diş beyazlatma yapıyorlar. Değişik bir jel sürüp ışık uyguluyolar. Birkaç seansta beyazlatabilirsin.
Onun dışında özellikle beyazlatma için üretilmiş diş macunları ve fırçalarını al. ( Youtubede öneri videoları var)
Gün içinde direk sarı olması kahve - çay yada diğer renkli yiyeceklerden kaynaklı knk. Günde 3 defa yapıyorum ben.

diş beyazlatma yaptır istersen az bekle yengeniz diş hekimliğini bitirecek az kaldı buğra10 koduyla indirimli yaptırabilirsiniz :D

2 dakika sabah akşam fırçala beyaz olur ben fırçalayınca beyazlıyor ama fırçalamazsam geri sarımsı oluyor kalıcı bir durum değil bence yani bu sarı olması.

Aga dişçilerde diş beyazlatma yapıyorlar. Değişik bir jel sürüp ışık uyguluyolar. Birkaç seansta beyazlatabilirsin.
Onun dışında özellikle beyazlatma için üretilmiş diş macunları ve fırçalarını al. ( Youtubede öneri videoları var)
Gün içinde direk sarı olması kahve - çay yada diğer renkli yiyeceklerden kaynaklı knk. Günde 3 defa yapıyorum ben.
çay vesaire kullanmıyorum
diş beyazlatma yaptır istersen az bekle yengeniz diş hekimliğini bitirecek az kaldı buğra10 koduyla indirimli yaptırabilirsiniz :D
🤣

Dışarıda kahve falan içtikten sonra peçeteyle dişlerini sil. Lavabo tarzı yerlerde kimseye görünmeden yapabilirsin. Denendi, onaylandı işe yarıyor.

Dişçiye git, macun vb bulaşma önce dişlerini kontrol ettir, bakteri,tartar vb mi var muayene yaptır eğer sorun yoksa o zaman beyazlat derim.

Geri