MSI Vigor GK30 Combo Set Alınır Mı

mlh_s06

80+
Reaksiyon skoru
34
Arkadaşlar merhaba bu ikili seti almayı düşünüyorum sizce alınır mı ? Yanındaki mouse u bulamadım ama
bi de bu var
Şu ana kadar hep mouse ve klavyeyi mağazalarda deneyerek aldım. Sizede öyle öneririm. Zevkinize göre almış olursunuz.

Şu ana kadar hep mouse ve klavyeyi mağazalarda deneyerek aldım. Sizede öyle öneririm. Zevkinize göre almış olursunuz.
ya şimdi şöyle normalde bu ikiliyi alacaktım ama bunlar neredeyse yarı fiyatına geliyor eğer aynı kaliteyi hissi yakalarsam msi setini alıcam.

Bende GK30 combo var. Memnunum. Makro ihtiyacınız yoksa MSI GK30 öneririm.

ya şimdi şöyle normalde bu ikiliyi alacaktım ama bunlar neredeyse yarı fiyatına geliyor eğer aynı kaliteyi hissi yakalarsam msi setini alıcam.
İkiside güzel ekipman.

Bende GK30 combo var. Memnunum. Makro ihtiyacınız yoksa MSI GK30 öneririm.
herhangi bi sorun yaşadınız mı peki yani klavye yarı mekanik diyorlar o biraz kafamı karıştırdı bi de kronik bi sorun var mı bu sette aldığım zaman uzun ömürlü olsun istiyorum

20.11.2020 den beri kullanıyorum, ne klavyede ne farede hiçbir sorun yok.

20.11.2020 den beri kullanıyorum, ne klavyede ne farede hiçbir sorun yok.
uygulaması var mı peki hocam. bu arada tam istediğim sisteme sahipsiniz, bende 5600 aldım 6600xt sapphire nitro alıcam bakalım ileride

Uygulaması var ama klasik kontroller var. Makro yok gibi bişey.

resim_2022-06-10_234623233.png

İtopyadan almıştım.

İtopya sorun olursa değiştiriyor. Başka bir parçada sorun yaşadığımda değişim yapıp bunu söylemişlerdi.

Geri