Arapların 100 yıllık Buluş listesi

Milletin inancına, dinine, giyimine, şekline şemaline karışıp duracaklarına dünya için yararlı bir şey yapsalardı ya bu boş millet. İmkanları var, güçleri var, paraları var. En zengin milletlerden biri ancak uğraştığı şeylere bakın. Mağara adamı desem mağara adamlarına ayıp olacak, mağara adamı en azından mağarasından çıkıp tekerlek gibi şeyleri buluyor bunlar tamamen oksijen israfı.

Son yüz yıl için konuşuyorum. Yoksa bende biliyorum orta çağda bilim İslam'dan sorulur. Lakin hala yalnız Araplar değil.

Milletin inancına, dinine, giyimine, şekline şemaline karışıp duracaklarına dünya için yararlı bir şey yapsalardı ya bu boş millet. İmkanları var, güçleri var, paraları var. En zengin milletlerden biri ancak uğraştığı şeylere bakın. Mağara adamı desem mağara adamlarına ayıp olacak, mağara adamı en azından mağarasından çıkıp tekerlek gibi şeyleri buluyor bunlar tamamen oksijen israfı.

Son yüz yıl için konuşuyorum. Yoksa bende biliyorum orta çağda bilim İslam'dan sorulur. Lakin hala yalnız Araplar değil.
Doğu toplumlarının çoğunda böyle. Altyapı olmadığı için, Rönesans benzeri bir olay yaşamadıkları için gelişemiyorlar. Bu noktada paranın da bir önemi kalmıyor. Türkiye de çok farklı değil zaten.

Tuvaletini tuvalete eden köpek
Ufak abdestini yola eden Arap çok gördüm
Yani kıssadan hisse. Egitilemezler.

Gittim oraya baya iyi icatlar var bu arada ,ödev için gittmiştim 18 yaş altı ücretsiz
Bende bi program vardı arkasına gitmistim ama müzeye gidemedim.
20 Yasındayım 30tl idi sanırsam :D

Bende bi program vardı arkasına gitmistim ama müzeye gidemedim.
20 Yasındayım 30tl idi sanırsam :D
Knk 40 tl ama 20 tl daha verip 60 TL'ye müze kart çıkartıyorlar bu kartlar 1 sene boyunca galata kulesi,topkapı sarayı felan daha bir çok yere ücretsiz giriyorsun baya karlı bir durum

Knk 40 TL ama 20 TL daha verip 60 TL'ye müze kart çıkartıyorlar bu kartlar 1 sene boyunca galata kulesi,topkapı sarayı felan daha bir çok yere ücretsiz giriyorsun baya karlı bir durum
müze kart nereden alınıyor

müze kart nereden alınıyor
Direk müzeye gir orda çalışan var işte bilet aldığın girmek için sana soruyor zaten veya sende isteyebilirsin müze kart çıkartmak istiyorum diye kimliğini veriyorsun 2 dk da çıkarıyor

Direk müzeye gir orda çalışan var işte bilet aldığın girmek için sana soruyor zaten veya sende isteyebilirsin müze kart çıkartmak istiyorum diye kimliğini veriyorsun 2 dk da çıkarıyor
her müzede oluyor mu

Senin bilgilerin yetersizliğini ortaya atan bir konu olmuş, boş. Sosyal medyadan öğrenmeyin artık bu tür konuları, sizi kör ve Müslüman düşmanı yapıyor fark etmeden.

Geri