TinerciAlper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,016
Türkiye'deki İkinci El Eşyaları Al & Sat - Letgo
Çek, yükle, mesaj at, Letgo ile kolay al ve sat. Türkiye'nin en büyük ikinci el alışveriş platformuna katıl!
Ayni ilde değiliz oKarakolun önünde buluşma teklif et.
Evet ama ya öyleyse insansinin aklını karıştırıyorBir şey gerçek olamayacak kadar iyiyse, muhtemelen gerçek değildir.
Yinede bir konuşup ağzını yoklicam islemcide bir tuzak olabilirmi sahte ekran kartı olayi gibiDolandırıcı %95 ihtimalle.
Parayı yollayacaksın sonra banlayacak seni.Yinede bir konuşup ağzını yoklicam islemcide bir tuzak olabilirmi sahte ekran kartı olayi gibi
Yok daha önce dolandirildim 2-3 defa bilgim varParayı yollayacaksın sonra banlayacak seni.
Sahibinden üzerinden param güvende teklif et.
Link falan atayım derse tıklama linke ilanlardan bul açtıysa tabi o da.
Açmazsa zaten dolandırıcıdır.
Böyleleri çok fažla
Az ucuz ilana yazmadım letgodan %60 ı banlandı daha sonra baktığımda dikkatli olmakta fayda var.
Merhaba biraz konustuktan sonra numarasini verdi wpden konustuk kutahyadaymis polis memuruymus 2021 mayista almis ürünü kapali kutuymus kutahya cok uzak degil gelip alabilirsin yada kargo yapabilirim dediParayı yollayacaksın sonra banlayacak seni.
Sahibinden üzerinden param güvende teklif et.
Link falan atayım derse tıklama linke ilanlardan bul açtıysa tabi o da.
Açmazsa zaten dolandırıcıdır.
Böyleleri çok fažla
Az ucuz ilana yazmadım letgodan %60 ı banlandı daha sonra baktığımda dikkatli olmakta fayda var.
Sahibinden üzerinden param güvende açıyor mu?Merhaba biraz konustuktan sonra numarasini verdi wpden konustuk kutahyadaymis polis memuruymus 2021 mayista almis ürünü kapali kutuymus kutahya cok uzak degil gelip alabilirsin yada kargo yapabilirim dedi
Var, neden olmasın?Sahte islemci vs diye birsey yok dimi
Sahibinden üzerinden sormadim ama ilk defa pc topluyorum r7 5800x icin 3600tl ufak bi meblağ biliyorum get ile alsam bi riski varmi kapali kutu sonuçta ama 2021 mayista almis ve yurtdisi ürünü amaSahibinden üzerinden param güvende açıyor mu?
Açmıyorsa gidip alın.
Benden ondan şüpheliyim simdi islemcinin barkodu koruma seysi kapali seri nosundan falan anlayamaz miyimVar, neden olmasın?
Size ''Ya öyleyse'' düşündürmeye çalışıyorlar işte hocam, inanmayın.Ayni ilde değiliz o
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet ama ya öyleyse insansinin aklını karıştırıyor