Win 11 e geçmek mantıklı mı ?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,866
Dün ein 11 yükledim ama PC bazen oyunlarda reset atıp mavi ekran veriyo geri win 10 proya mi dönmeliyim yoksa böyle win 11 de kalmalimiyim?

Herhangi bir sorun olabileceğini düşündüğümden bir süre beklemeni tavsiye ederim.
Bi ara oyunlarda sorun çıkıyor diyorlardı şuan çözüldü sanırsam.

minidump okutsana

Herhangi bir sorun olabileceğini düşündüğümden bir süre beklemeni tavsiye ederim.
Bi ara oyunlarda sorun çıkıyor diyorlardı şuan çözüldü sanırsam.
Win 11 kullanıma açıldığından beri kullanıyorum hiçbir sorun yok 👍

Yazdım minidump nerde 😀
1655360893408.png

Nasıl yok ya? oluşması lazım normalde. mavi ekran yiyince nasıl bir uyarı yazısı çıkıyor?
Hocam mavi ekran 2 3 kez yedi bende sistem geri yükleme yapıp dün e yani sorun olmayan gün e geçtim ama şuan da sabah 3 kez LoL e girince sistem reset atıp durdu şuan girio ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam mavi ekran 2 3 kez yedi bende sistem geri yükleme yapıp dün e yani sorun olmayan gün e geçtim ama şuan da sabah 3 kez LoL e girince sistem reset atıp durdu şuan girio ama
Mavi ekran yemedim geri yüklemeden sonra

Nasıl yok ya? oluşması lazım normalde. mavi ekran yiyince nasıl bir uyarı yazısı çıkıyor?
Sisteme tekrardan temiz kurulum win 11 yapmama gerek var mı ?

Mavi ekran yemedim geri yüklemeden sonra

Sisteme tekrardan temiz kurulum win 11 yapmama gerek var mı ?
Gerek yok yani ama, normalde oluşması lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,552
Üyeler
185,123
Son üye
YENİÇERİAĞASI
Geri