toplama pc kendim toplayabilir miyim

Atyxah

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,737
kendim toplama şekilde alıp birleştirmek istiyorum çok da bir bilgim yok kablolama olsun kabloları nereye takacağım olsun vidalama montaj felan

rami ekran ksrtını işlemciyi takmayı termal macun sürmeyi felan biliyorum ancak diğer şeyler gözümü korkuyuyor ya bozarsam diye

yapabilir miyim tek başıma yardım edecek birileri olarak abim babam felan var ama onların hiç bilgisi yok

bir de işlemcinin içinden termal macun ve soğutucu çıkıyor mu yoksa kendim mi almalıyım

Yaparsın. Bir sürü kişi öyle yapamam diyip yapıyor. İlk defa yapacaksan uğraştırır biraz. ama yine yaparsın.
İşlemcinin içinden çıkan stok soğutucuda sürülü gelir macun.

Yaparsın neden olmasın. İşlemciye göre soğutucu çıkıp çıkmaması değişir ama iyi bir şey almakta fayda var.

Youtube'da ingilizce-türkçe zibilyon tane video bulursun. İlk başta zor gelir, takılırsan videodan bakarsın halledersin.

zaten hayalim o kendim montajlamak istiyorum ama bozulur felan diye korkuyorum teşekkürler toplayacağım zaman konu açarım parçalar gelince tekrar konu açarım ordan yardımcı olursunuz yine

İstanbul da yaşıyorsan gelip birlikte kurarız değilsen online canlı bağlantı ile destek olabilirim

Yaparsın. Bir sürü kişi öyle yapamam diyip yapıyor. İlk defa yapacaksan uğraştırır biraz. ama yine yaparsın.
İşlemcinin içinden çıkan stok soğutucuda sürülü gelir macun.
hocam yeni rehber yapçam nasıl bir rehber yapıyım fikrin nedir tablolu bir rehber yapmak istiyorum nasıl yapçam

İstanbul da yaşıyorsan gelip birlikte kurarız değilsen online canlı bağlantı ile destek olabilirim
teşekkür ederim kayserideyim ama daha şuan almıyorum aklıma takıldı sadece sormak istedim 1-2 ay sonra alabilirim muhtemelen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,664
Üyeler
190,073
Son üye
Gorkemkaptan06
Geri