❌İndirim Bitti! "XFX SPEEDSTER MERC 319 RX 6900 XT BLACK" 🔥14.200₺🔥 yanıyor.

Yardımcı olsuysam ne mutlu kardeşim 🙏🏻
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk 3 haftadır kullanıyorum köpek gibi kart bana mısın demiyor. Smart Access Memory açıyorum, birazcık overclock ile 4k ultra detaylarda Warzone da 144fps leri görüyorum. Fsr2.0 açsam ne olur orasını sen düşün artık.
saf performans bir şey demiyorum çok iyi ama bu gidişle kaliteli oyunlara gelmeyecek gibi görünüyor ve yazılımı düzeltmesi şart. :D

Bu kartı RTX 3080 ile kıyaslayan kişi net bir şekilde eline RX 6900XT almamıştır. Zeka gerekir ilk önce bu kıyas için. 10 GB VRAMli ve 4K'da RX 6800XT ile kapışan kartı sırf fiyatı RTX 3080 ile denk diye RTX 3080le kıyaslamak bilgisizliktir , körelmektir , rezilliktir. Bu kartın 1080p ve 2K dengi RTX 3090dır , 4K dengi ise RTX 3080Ti'dır.

Not : Evet Ray Tracing'te RTX 3080 öndedir.

Bu kartı RTX 3080 ile kıyaslayan kişi net bir şekilde eline RX 6900XT almamıştır. Zeka gerekir ilk önce bu kıyas için. 10 GB VRAMli ve 4K'da RX 6800XT ile kapışan kartı sırf fiyatı RTX 3080 ile denk diye RTX 3080le kıyaslamak bilgisizliktir , körelmektir , rezilliktir. Bu kartın 1080p ve 2K dengi RTX 3090dır , 4K dengi ise RTX 3080Ti'dır.

Not : Evet Ray Tracing'te RTX 3080 öndedir.
Ray tracing te sadece önde oda henüz AMD yeni yeni geçmeye başladığı için ilerleyen zamanlarda güncellemeler ile düzeltilir. Abdullah abinin videosunu izlerseniz kartın 3090 rakibi olduğunu görürsünüz.

saf performans bir şey demiyorum çok iyi ama bu gidişle kaliteli oyunlara gelmeyecek gibi görünüyor ve yazılımı düzeltmesi şart. :D
Kardeşim videoyu izlediğine emin misin ? Daha ne kadar kaliteli oyunlar bekliyorsun anlamadım 😃 Adamlar yapmış işte bok atamanın âlemi yok 😂

abartmıyorum abi vram den dolayı geride kalıyordu o yüzden 12GB çıkardılar sorun bir nebze olsa gitti DLSS açıyorsun şıp magic yapılmış gibi sorun kalkıyor :D Bu yazılımı ve FSR 2.0 getirip adam akıllı oyunlara destek getirene kadar eleştireceğim çünkü yıllardır göz boyamayı seviyor amd.

Son düzenleme:
Ne muhabbet dönmüş gece,

@Oğuzhan46 hocam, somoncum arkadaş ile hiç tartışmayın. Ben dün akşam 1-2 yazacak oldum, sonra neyse bana ne diye vazgeçip dışarı çıktım. Genç kardeşim nvidiaya kafayı takmış, tam anlamı ile fanboyluğun hakkını veriyor :D Her yerde adamın yorumunu görüyorum, amd kötü nvidia iyi diye. Yahu alan alır, sana da kimse zorla amd aldırmıyor, hangisi hoşuna gidiyorsa onu al geç.

Bende şu an tuf 3080 de var, xfx 6900 xt de var, ikisini de bolca oyunda kullandım. Sizlere şöyle söyleyeyim, yapılan şey tamamen boş muhabbet. İkisi de güzel kart, 6900xt biraz daha yüksek fps veriyor, onun dışında oyundan aldığın zevk hiç değişmiyor, zaten 120 fps ile 140 fps arasında kayda değer bir fark yok. Amd'yi ilk takınca 1-2 şeyi ayarlamak gerekti nvidia gibi tamamen otomatik değil ama sonrasında bir daha sıkıntı yaşamadım. Alacak olan hoşuna gideni alıp geçsin. Ben şu an 2 kartı da bilip yeniden satın alacak olsam, xfx 6900xt alırdım. Bunu çıkarıp 3090 taksam, yine bir şeyin değişeceğine inanmıyorum.

knk herkes düşüncesine bırakıyorum alan kişiler 2-3 ay tecrübesinden sonra kaygılarını buraya yazabilir mi rica etsem. Ben 1 ay olmadan sorunları yaşadım ve görmeye başladım.
gittin adamların en dandik kartını satın aldın yok öyle problem var yok şöyle problem var diye ağlıyosun ne kadar ekmek o kadar köfte kaldı ki amd’yi karalamak için bug ve yer aradığını hepimiz biliyoruz

Daha çok düşünürsün o zaman. Kartın yurtdışı fiyatı 1000$ zaten, şuanda indirimden dolayı bu fiyata alabiliyorsun normalde 17 den aşağı düşmez bu kart.
Sen ben almazsak istemese de düşer he benim yazımda biraz abartı var evet ama düşüncem en azından 13 14k fiyatların normal olacağı yönünde.

Knk ben NVIDIA yı teknolojileri ve stabilite için alıyorum. OC denemesi ve mining için almıyorum. Çünkü benim önceliğim işten gelince dertsiz tasasız power tuşuna bastıktan sonra kafamı ağrıtmaması, fiyat sadece 2-3K oynuyor diye hangisi ucuz ise onu almam ilerisini de düşünüyorum. Bir de arkadaşlar Kasım 2020 de ki fiyatları baz almıyor Kasım 2020 de ki fiyatlar olsa bizim insanımız 2-3 tane alır NVIDIA kart.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Allah aşkına knk seninle tartışılmaz, saçma sapan bilgiler sunuyorsun. 2020 de ki fiyatları gösterip 2000tl fark var diyorsun. Ekonomik kriz zaten 2019 sonu 2020 başında başladı, sen o fiyatlardan o kartları alabileceğini mi sanıyorsun. Şuanda RX 6900xt 13998 TL , 3080ti 22000 TL , 3090 36000 TL. Sana attığım bu videoyu ve gerek güç gerek FPS değerlerini otur baştan sona bı izle. Ondan sonra çık burda konuş 3080 rakibi diye. Yok işte orta segment kart bile dlss ile rx6900 XT yi geçiyor diyorsun. Başını geçiyor kardeşim 😂 Şuan ki fsr 2.0 da 101 FPS den 150-156 civarına çıkıyor üstelik görüntüde çamurlaşma ve yırtılma olmuyor. Dlss gibi anlayamıyorsun yani, fsr 2.0 üzerine Smart Access Memory açtığım zaman bir de benim yaptığım gibi çok az overclock yaptığın zaman kart nerdeyse tüm oyunlarda 3090 nin önüne geçiyor. Ayriyetten iki rakip firmanın kartlarının arasında ki fiyat farkı %40-50 civarına denk geliyor nerdeyse. Bu durumda performanstan bahsetmeye bile gerek kalmadan iş başlamadan bitiyor bile. Yine de performanstan bahsedeceksen otur izle videoyu performansı gör. Hem yarı fiyatına hemde eş değer FPS veriyorlar. Nvidia fanboyu olarak bu seni ciddi manada geriyor olabilir 😂

Son düzenleme:
Allah aşkına knk seninle tartışılmaz, saçma sapan bilgiler sunuyorsun. 2020 de ki fiyatları gösterip 2000tl fark var diyorsun. Ekonomik kriz zaten 2019 sonu 2020 başında başladı, sen o fiyatlardan o kartları alabileceğini mi sanıyorsun. Şuanda RX 6900xt 13998 TL , 3080ti 22000 TL , 3090 36000 TL. Sana attığım bu videoyu ve gerek güç gerek FPS değerlerini otur baştan sona bı izle. Ondan sonra çık burda konuş 3080 rakibi diye. Yok işte orta segment kart bile dlss ile rx6900 XT yi geçiyor diyorsun. Başını geçiyor kardeşim 😂 Şuan ki fsr 2.0 da 101 FPS den 150-156 civarına çıkıyor üstelik görüntüde çamurlaşma ve yırtılma olmuyor. Dlss gibi anlayamıyorsun yani, fsr 2.0 üzerine Smart Access Memory açtığım zaman bir de benim yaptığım gibi çok az overclock yaptığın zaman kart nerdeyse tüm oyunlarda 3090 nin önüne geçiyor. Ayriyetten iki rakip firmanın kartlarının arasında ki fiyat farkı %40-50 civarına denk geliyor nerdeyse. Bu durumda performanstan bahsetmeye bile gerek kalmadan iş başlamadan bitiyor bile. Yine de performanstan bahsedeceksen otur izle videoyu performansı gör. Hem yarı fiyatına hemde eş değer FPS veriyorlar. Nvidia fanboyu olarak bu seni ciddi manada geriyor olabilir 😂
ne amd savundunuz arkadaş bak beni geçin, 5 tane arkadaşım önceden nvidia da kullandı maddi sıkıntı dan dolayı amd de kullanıyor yemin ederim şuan tek baktıkları nvidia, knk bana amd gösterme nvidia kart bak diyor 2-3K fazla olsun hata vermesin diye. Yani Asus Rog Strix 6900 XT LC de alsam cip aynı çip olduğu için hatalardan kaçış yok ben düzeltene kadar bu amd kartı asla ve asla almam net sözüm bitti. İsterse arada 2-3K oynasın beni ilgilendirmez.

Saf güç tercih edin arkadaşlar. FSR falan update ile gelebilir ama saf güç gelmez.
Donanımsal olarak FSR yükseltebilecek mi? FSR nin de bir sınırı var.

Ülkemizi baz alma kardeşim ben global olarak düşünüyorum bu kartlar cip krizi ve mining teranesi yokken 12-13K idi RTX 3080 ve öyle alt model filanda değil bildiğin top model di sen diyorsun ki 2020 nin fiyatları ile kıyaslama ee cip krizi yavaş yavaş bitiyor ve mining de bitti illa sorun yaşayan AMD yi mi alayım diyorum ben de sana yıllardır bu tartışmalar dönüyor reddit de herkes şikayetçi çöp amd software dan ya full den baştan aşağıya yazacaklar yada böyle sürünmeye devam edecekler. Şu ülkemizde hangi kartı alacağım diye para denkleştirmeye çalışan insanlar var sonra AMD kart alıp şu forumda ve farklı forumda bir sürü konu açıp nasıl düzelteceğim diye yardım istiyorlar yapmayın Allah aşkına gözlerinizi kapatıp da mı yazıyorsunuz anlamadım. ("STABİLİTE YE ÖNEM GÖSTERİN" Yoksa Tofaş aracına, BMW motoru koyup sanayiden çıkamayan kart olur o kart.) :D

Son düzenleme:
ne amd savundunuz arkadaş bak beni geçin, 5 tane arkadaşım önceden nvidia da kullandı maddi sıkıntı dan dolayı amd de kullanıyor yemin ederim şuan tek baktıkları nvidia, knk bana amd gösterme nvidia kart bak diyor 2-3K fazla olsun hata vermesin diye. Yani Asus Rog Strix 6900 XT LC de alsam cip aynı çip olduğu için hatalardan kaçış yok ben düzeltene kadar bu amd kartı asla ve asla almam net sözüm bitti. İsterse arada 2-3K oynasın beni ilgilendirmez.

Donanımsal olarak FSR yükseltebilecek mi? FSR nin de bir sınırı var.
Senin arkadaşların dandik kart kullandılarsa onların sorunu kardeşim. Boş muhabbet yapıyorsun, rakamlar ve matematik yalan söylemez. %50 daha ucuza %5 daha az performans veriyor sen kabul etsen de etmesen de böyle. Millete yalan söyleyip o böyle şu şöyle diye olur olmadık yalan bilgiler verme, sadece kendi fikirlerini söyle geç. Senin gibi bu şekilde abartılı bir şekilde bir markayı savunan insanlar, yok 3060ti dlss açınca rx6900xt den daha iyi, yada 3080 rx6900xt den daha iyi gibi altı boş laflar ediyorsun. Genelde senin gibi bu şekilde konuşan kardeşlerimizin ne ekran kartında ne de bu konularda hiçbir bilgisi olduğunu sanmıyorum. Ki yok zaten.

Senin arkadaşların dandik kart kullandılarsa onların sorunu kardeşim. Boş muhabbet yapıyorsun, rakamlar ve matematik yalan söylemez. %50 daha ucuza %5 daha az performans veriyor sen kabul etsen de etmesen de böyle. Millete yalan söyleyip o böyle şu şöyle diye olur olmadık yalan bilgiler verme, sadece kendi fikirlerini söyle geç.
Knk tamam RX 6900 XT alıp en ufak yazılım hatası çıkarsa, RTX 3080 arasında ki payı iban adresime atacak mısın? Madem kendi cebimde ki paraya göre konuşuyorsun. Dün den beri tek dediğim Stabilite paranın içine edeyim. Bu kadar yayıncı ve youtuber var sponsorlu içeriği olmasa bile nvidia alıyor kendi parası ile gidip de amd alan 1 tane yayıncı youtuber görmedim. İşlemci de AMD alıyorlar çünkü performansı intel işlemcilere göre baya fark atıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,304
Üyeler
190,727
Son üye
clips
Geri