YKS sınav senesinde keşke yapsaydım dedikleriniz

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Reaksiyon skoru
6,750
Sınav sürecinde yapmayıp pişmanlık duyduklarınız nedir?

İyi ki yapmışım dediğiniz ne oldu?

İyi ki yapmışım dediklerim:

1- Not çıkarıp odamın her yerine astım, artık bir zamandan sonra o notları göre göre zihnine yerleşiyor, denemelerde falan çok faydasını gördüm.

2- Konuları 2. dönemin başında bitirdim, geri kalan zamanımı konu tekrarı + denemeye ayırdım. Piyasadaki hemen hemen bütün denemeleri çözdüm.

3- Dershaneye gittim, dershanenin sadece şöyle bir faydası oldu, arkadaş ortamı motivasyon sağladı + denemelerde milletle kendimi ölçüp yarıştım, bu da netlerimin artmasında önemli ölçüde rol oynadı.

Yapmadığım için pişman olduğum bir durum olmadı Allah'a şükür.

Sınav sürecinde yapmayıp pişmanlık duyduklarınız nedir?

İyi ki yapmışım dediğiniz ne oldu?
Keşke arkadaşlarla her gün oyun oynamak yerine biraz da ders çalışsaydım.
Keşke kışın adalet sınavlarına gitseydim.
Keşke dgs’ye biraz da olsa çalışsaydım. (Sınav 2 hafta sonra)

bi ay once calismaya baslasam neler olurdu cok merak ediyorum. Keşkem bu, bir ay daha fazla calissaydim keske ahskdusdkhd

Benim çalışmam için biraz sıkıntılar vardı maddi manevi sıkıntılar kaynak sıkıntım vardı doğru dürüst hatta nerdeyse hiç çalışmadım sonuç mezuna kalıyorum.

Zamanında çalışmamak pişmanlık yaptı bana şimdi üniversite bitti o ayrı ama bi yandan farklı bölüme gitmediğim için memnunum

İyi ki yapmışım dediklerim:

1- Not çıkarıp odamın her yerine astım, artık bir zamandan sonra o notları göre göre zihnine yerleşiyor, denemelerde falan çok faydasını gördüm.

2- Konuları 2. dönemin başında bitirdim, geri kalan zamanımı konu tekrarı + denemeye ayırdım. Piyasadaki hemen hemen bütün denemeleri çözdüm.

3- Dershaneye gittim, dershanenin sadece şöyle bir faydası oldu, arkadaş ortamı motivasyon sağladı + denemelerde milletle kendimi ölçüp yarıştım, bu da netlerimin artmasında önemli ölçüde rol oynadı.

Yapmadığım için pişman olduğum bir durum olmadı Allah'a şükür.
hedef ne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,006
Üyeler
184,092
Son üye
Trezzy
Geri