Mehmet_emin3
80+
- Reaksiyon skoru
- 43
Aktif olarak kullandiğım operatörden teknosacell e gecmeyi dusunuyorum 12 gb 750dk 750sms 51tl iyi bi fiyat gibi geldi butun operatorler ateş pahası şuanda.
Türk Telekom'un altyapısını kullanıyorlar galiba
İnterneti iyi çekiyor mu12 GB internet fazla
Evde zaten net oluyor benim 20 GB her ay 18 GB boşa gidiyor
Dışarda çok kullanıyorsan olabilir
Hangi operatörü önerirsiniz pekiBerbat ötesi sakın alma. Çalıştığım yerde kullanan birisi vardı hiçbir şekilde ulaşamıyorduk adama.
%100 Turkcell. Kimsenin çekmediği yerde bile takır takır kullanıyorumİnterneti iyi çekiyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi operatörü önerirsiniz peki
Bimcell in ucuz bi yanı kalmadı ailecek bimcellliydik yılbaşından beri 3 kez zam geldi öle 1 2 lira değil 5-10 TL, 5 dakikada bir İnternet kopar uçak modunu aç kapa yaparsın düzelir, seni arayanlar sana ulaşamaz bazenleri, açık olduğu halde hat düşmüyor.Ucuzluk için Bimcell öneririm.
Kalite için Turkcell.
Bu söylediklerinize göre Turkcell kullanmalısınız.Bimcell in ucuz bi yanı kalmadı ailecek bimcellliydik yılbaşından beri 3 kez zam geldi öle 1 2 lira değil 5-10 TL, 5 dakikada bir İnternet kopar uçak modunu aç kapa yaparsın düzelir, seni arayanlar sana ulaşamaz bazenleri, açık olduğu halde hat düşmüyor.
Ben Vodafone geçtim ucuz diye ama o bimcell dende leş çıktı bu hafta içi Türk Telekom düşünüyorum
Aşırı fahiş fiyat oda. Türk Telekomun 6 aylık 50gb 215tl olan paketi var uygun diye onu denicemBu söylediklerinize göre Turkcell kullanmalısınız.