Teknosacell alınır mı?

Reaksiyon skoru
43
Aktif olarak kullandiğım operatörden teknosacell e gecmeyi dusunuyorum 12 gb 750dk 750sms 51tl iyi bi fiyat gibi geldi butun operatorler ateş pahası şuanda.

12 GB internet fazla
Evde zaten net oluyor benim 20 GB her ay 18 GB boşa gidiyor
Dışarda çok kullanıyorsan olabilir

Berbat ötesi sakın alma. Çalıştığım yerde kullanan birisi vardı hiçbir şekilde ulaşamıyorduk adama.

Türk Telekom'un altyapısını kullanıyorlar galiba
12 GB internet fazla
Evde zaten net oluyor benim 20 GB her ay 18 GB boşa gidiyor
Dışarda çok kullanıyorsan olabilir
İnterneti iyi çekiyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Berbat ötesi sakın alma. Çalıştığım yerde kullanan birisi vardı hiçbir şekilde ulaşamıyorduk adama.
Hangi operatörü önerirsiniz peki

İnterneti iyi çekiyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi operatörü önerirsiniz peki
%100 Turkcell. Kimsenin çekmediği yerde bile takır takır kullanıyorum

Ucuzluk için Bimcell öneririm.
Kalite için Turkcell.
Bimcell in ucuz bi yanı kalmadı ailecek bimcellliydik yılbaşından beri 3 kez zam geldi öle 1 2 lira değil 5-10 TL, 5 dakikada bir İnternet kopar uçak modunu aç kapa yaparsın düzelir, seni arayanlar sana ulaşamaz bazenleri, açık olduğu halde hat düşmüyor.
Ben Vodafone geçtim ucuz diye ama o bimcell dende leş çıktı bu hafta içi Türk Telekom düşünüyorum

Bimcell in ucuz bi yanı kalmadı ailecek bimcellliydik yılbaşından beri 3 kez zam geldi öle 1 2 lira değil 5-10 TL, 5 dakikada bir İnternet kopar uçak modunu aç kapa yaparsın düzelir, seni arayanlar sana ulaşamaz bazenleri, açık olduğu halde hat düşmüyor.
Ben Vodafone geçtim ucuz diye ama o bimcell dende leş çıktı bu hafta içi Türk Telekom düşünüyorum
Bu söylediklerinize göre Turkcell kullanmalısınız.

Vodafone fiyat ve paket içeriği olarak harika fakat inanır mısın İzmir gibi bir yerde çekmiyor. İşten dönerken biraz shorts videoları izleyeyim diyorum izlemek mümkün değil. Eğer yaşadığın şehirde böyle bir sorun yoksa kesinlikle vodafone.

Vodafone sınırsız internetli paketine geçmiştim geçen yıl valla 95 tl ödüyom çokta memnunum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,986
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri