PS3-PSP-PS VİTA hangisini almalıyım

MR Felix

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar ben bilgisayar almak istiyorum ama şuanlık kafamdan attım ekonomi düzelene kadar almayacağım benim şimdiki pc az oyun açıyor bende oyun oynayabilmek için 3 oyun konsolu düşündüm şuanlık hangisi alacağımdan emin değilim o yüzden sizin fikirlerinizide almak istediğim ben şuanlık psp iyi olur diye düşünüyorum çünkü yatılı gidicem ama ps3 de daha iyi pspden o daha da iyi olur diye düşünüyorum ps vitayı her an silebilirim çünkü fiyatı nerdeyse ps3 kadar onu alacağıı ps3 alırım daha mantıklı olur.

Kaç tl bütçeniz var ve hangi oyunları oynamayı düşünüyorsunuz? psp oyunlarını telefon iyi ise emülatör yardımıyla oynanabiliyor. Eski oyunlardan zevk alabilecekmisiniz?

Kaç TL bütçeniz var ve hangi oyunları oynamayı düşünüyorsunuz? psp oyunlarını telefon iyi ise emülatör yardımıyla oynanabiliyor. Eski oyunlardan zevk alabilecekmisiniz?
bütçe kesin değil ama 2000 altı bişey üstünede çıkabilirim psp daha eski herhalde ps3den daha eski ps3 ile ps vitayı karşılaştırıncada ps3 daha mantıklı oluyor.

Arkadaşlar ben bilgisayar almak istiyorum ama şuanlık kafamdan attım ekonomi düzelene kadar almayacağım benim şimdiki pc az oyun açıyor bende oyun oynayabilmek için 3 oyun konsolu düşündüm şuanlık hangisi alacağımdan emin değilim o yüzden sizin fikirlerinizide almak istediğim ben şuanlık psp iyi olur diye düşünüyorum çünkü yatılı gidicem ama ps3 de daha iyi pspden o daha da iyi olur diye düşünüyorum ps vitayı her an silebilirim çünkü fiyatı nerdeyse ps3 kadar onu alacağıı ps3 alırım daha mantıklı olur.
Kesinlikle psp alma ben aldım pişman oldum mobil oyunlar iyidir ondan, bütün ekran piksel piksel ps vita daha alınabilir.

PSP almanı pek önermiyorum telefonun iyiyse benim gibi PS2 ve PSP emulatörü kullanabilirsin ama ayar yapmak lazım kasmaması için emulator olduğu için her telefonda bazı ayarlarda kasıyor. Ama illaki konsol alacaksan PS3 öneririm hem oyun kütüphanesi daha iyi hem Sony desteğini daha geç kesti PS Vita'ya göre.
NOT: Telefondan PSP ya da PS2 emulatörü kullanırsan daha iyi görüntü alınıyor PSP sakın alma kör olabilirsin emulator kullan daha iyi

bunlardan hangisi sizce en iyi

ps3 bence

bunlardan hangisi sizce en iyi
İlanları bilmiyorum ama Süper Slim kasa al. 2. ilandaki kasadan yani. Diğerleri daha eski bir kasa tipi (Slim).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,379
Üyeler
186,616
Son üye
Fruxy
Geri