Knk 2 miz de balığız takas eder miyizGüzel hocam, bir sıkıntısı yok. Geçen de yazmıştım, sabah 3080tuf ile oynadığım oyunu akşam xfx6900xt ile oynadım, fps arttı, onun dışında zerre fark yok. Bu seviyedeki kartların hepsi güzel, siz kaç gündür boşa tartışıyorsunuz, görüntüsü hoşuna gideni alıp geçeceksin. Ben şu an 6900xt yi çıkarıp 3090 taksam, ne değişecek? Yine fps biraz artacak o kadar. O konuda da 140 fps yerine 160 almanın benim gözümde bir değeri yok.
Nasıl yok vardır oyunda iken kulağını daya kasaya geliyordur.Benim şuan kullandığım 6600 XT de yok hocam![]()
Hocam 1 tane 3080 tuf, 1 tane 6900xt rog strix lc, 1 tane 6900xt xfx merc var evde, seç beğen alKnk 2 miz de balığız takas eder miyiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl yok vardır oyunda iken kulağını daya kasaya geliyordur.
Ben rx560 ile fsr 2.0 açıyorum gow da?knk RX 500 serisinden beri bir iyileşme göremedim ve GTX 750ti bile günümüzde güncelleme alırken beta da olsa bundan 1 sene önce amd R7 - R9 güncellemesini kesti attı hala o duruma şaşkınlıkla bakıyorum ve kızıyorum.
Çare yok.İşte zaten o yüzden yapıyor şuna bir çare bulsalar iyi olacak.
10K ya RX 6600 XT alan ben...Zamanında 14k ya 3070ti aldığım için seviniyordum. Artık gücüme gitmeye başladı noluyo agaaa
Rx 500 serisinde sıkıntı yok hd serisi, r7 serisi ve r9 serisini kestiler.Ben rx560 ile fsr 2.0 açıyorum gow da?nasıl yok güncelleme
6900tl ye rx 6600 alan ben10K ya RX 6600 XT alan ben...
FSR desteği devam ediyor. Ama RSR almadılar evet.r7 serisi ve r9 serisini kestiler.
Dlss desteğini hangi karttan itibaren veriyor Nvidia kanka. RTX 2060 zamanında çıktı dlss. Fsr çıktığında hangi kartlar vardı adamlar 500 serisine destek veriyor.Rx 500 serisinde sıkıntı yok hd serisi, r7 serisi ve r9 serisini kestiler.
6900tl ye rx 6600 alan ben5k anca ediyor.
Hayır hocam denedim gelmiyor. Oc yaparsam zoanirsa geliyor. Fortnite da 500 fps oynuyorum performans modunda çıt yok 3 kere ekran kartı değiştirdim üçüncü de ses yokKnk 2 miz de balığız takas eder miyiz
Nasıl yok vardır oyunda iken kulağını daya kasaya geliyordur.
FSR driver based değil. Game based. UHD Graphics' de bile FSR açabilirsin.R7, R9 nasıl aldı ya almadan önce kesmediler mi güncellemeyi?