❌İndirim Bitti! "XFX SPEEDSTER MERC 319 RX 6900 XT BLACK" 🔥14.200₺🔥 yanıyor.

Güzel hocam, bir sıkıntısı yok. Geçen de yazmıştım, sabah 3080tuf ile oynadığım oyunu akşam xfx6900xt ile oynadım, fps arttı, onun dışında zerre fark yok. Bu seviyedeki kartların hepsi güzel, siz kaç gündür boşa tartışıyorsunuz, görüntüsü hoşuna gideni alıp geçeceksin. Ben şu an 6900xt yi çıkarıp 3090 taksam, ne değişecek? Yine fps biraz artacak o kadar. O konuda da 140 fps yerine 160 almanın benim gözümde bir değeri yok.
Knk 2 miz de balığız takas eder miyiz :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim şuan kullandığım 6600 XT de yok hocam 😄
Nasıl yok vardır oyunda iken kulağını daya kasaya geliyordur.

knk RX 500 serisinden beri bir iyileşme göremedim ve GTX 750ti bile günümüzde güncelleme alırken beta da olsa bundan 1 sene önce amd R7 - R9 güncellemesini kesti attı hala o duruma şaşkınlıkla bakıyorum ve kızıyorum.
Ben rx560 ile fsr 2.0 açıyorum gow da? :D nasıl yok güncelleme

Rx 500 serisinde sıkıntı yok hd serisi, r7 serisi ve r9 serisini kestiler.

6900tl ye rx 6600 alan ben :( 5k anca ediyor.
Dlss desteğini hangi karttan itibaren veriyor Nvidia kanka. RTX 2060 zamanında çıktı dlss. Fsr çıktığında hangi kartlar vardı adamlar 500 serisine destek veriyor.

Knk 2 miz de balığız takas eder miyiz :D

Nasıl yok vardır oyunda iken kulağını daya kasaya geliyordur.
Hayır hocam denedim gelmiyor. Oc yaparsam zoanirsa geliyor. Fortnite da 500 fps oynuyorum performans modunda çıt yok 3 kere ekran kartı değiştirdim üçüncü de ses yok 😄

Hayır hocam denedim gelmiyor. Oc yaparsam zoanirsa geliyor. Fortnite da 500 fps oynuyorum performans modunda çıt yok 3 kere ekran kartı değiştirdim üçüncü de ses yok 😄
Garip sana iyisi gelmiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,304
Üyeler
190,726
Son üye
clips
Geri