iPhone alma sende yav illa iPhone mi olmak zorundaHerkese merhabalar iyi günler sizlere bir konuda hakkında danışmak istiyorum. Bazen ailemi bazı konularda anlayamıyorum veya onlar beni anlamak istemiyor hiç bir fikrim yok yani sizlere danışmak istedim. 17 Yaşındayım şuanda 3 yıldır iPhone 6s kullanıyorum. Artık kasmaya başladı kullanılmaz hale geldi uzun zamandır iPhone 11 istiyorum istediğim zamanlar 7000 lira falandı almadılar şimdi telefon 13000TL oldu.
Son zamanlarda daha fazla dile getirdim telefon konusunu almaları için babam iPhone hariç başka markamı yok oğlum samsunglar da s20 falan diyor zaten o telefonlarında fiyatı 10K falan onu almak yerine 3000Tl daha verip iphone alalım diyorum anlatamıyorum bir şekilde bunu aileme. Uzun zamandır teknolojik ürünlerde bana bir şey alınmıyor. En son bilgisayar aldım 2 yıl önce onuda Dayım aldı zaten hediye olarak. Maddi durumumuz iyi yani kötü değil çok çok rahat geçiniyoruz. Abim üni. okuyor acaba benim üni. için para mı biriktiriyorlar anlamadım bende iphone olmaz deyip duruyor babam. En son mouse aldım 1.200TL ye sadece o kadar başka hiç bir şey almadılar bana. Her gün arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum nerdeyse çıkarken hep yanımda bol bol para götürüyorum o konuda sıkıntı yok fakat iş biraz teknolojik aletlere dönünce istediğimi almıyorlar acaba elimdekilerle mutlu olmayı mı öğretmeye çalışıyor bilmiyorum. Son 1 haftadır da babam şey demeye başladı 1 ay çalış paranın nasıl kazanıldığını öğren alıcaz telefonu dedi bende tamam dedim komşumuz fırın sahibi onun yanında beni çalıştırmak için 1 gün denemeye götürdüler. 1 Gün çalıştım ben fırında çalışmak istemiyorum deyip bıraktım. Para sıkıntım yokken çalışmak hem saçma geldi hem de bu yaşta fırında çalışmak zor bence. Şimdi iş mi araştırsam,İkna etmeye mi çalışsam onu düşünüyorum. Sizlerden cevap bekliyorum Napacağımı kendime bilmiyorum yani 1 ay çalışırsam ip11 alıcaklar fakat nerde çalışıcağım vs. bir ton soru var kafamda
S20 den sonrasını okumadım onu öneriyorsa aldırtabilirsin gayet iyi telefonHerkese merhabalar iyi günler sizlere bir konuda hakkında danışmak istiyorum. Bazen ailemi bazı konularda anlayamıyorum veya onlar beni anlamak istemiyor hiç bir fikrim yok yani sizlere danışmak istedim. 17 Yaşındayım şuanda 3 yıldır iPhone 6s kullanıyorum. Artık kasmaya başladı kullanılmaz hale geldi uzun zamandır iPhone 11 istiyorum istediğim zamanlar 7000 lira falandı almadılar şimdi telefon 13000TL oldu.
Son zamanlarda daha fazla dile getirdim telefon konusunu almaları için babam iPhone hariç başka markamı yok oğlum samsunglar da s20 falan diyor zaten o telefonlarında fiyatı 10K falan onu almak yerine 3000Tl daha verip iphone alalım diyorum anlatamıyorum bir şekilde bunu aileme. Uzun zamandır teknolojik ürünlerde bana bir şey alınmıyor. En son bilgisayar aldım 2 yıl önce onuda Dayım aldı zaten hediye olarak. Maddi durumumuz iyi yani kötü değil çok çok rahat geçiniyoruz. Abim üni. okuyor acaba benim üni. için para mı biriktiriyorlar anlamadım bende iphone olmaz deyip duruyor babam. En son mouse aldım 1.200TL ye sadece o kadar başka hiç bir şey almadılar bana. Her gün arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum nerdeyse çıkarken hep yanımda bol bol para götürüyorum o konuda sıkıntı yok fakat iş biraz teknolojik aletlere dönünce istediğimi almıyorlar acaba elimdekilerle mutlu olmayı mı öğretmeye çalışıyor bilmiyorum. Son 1 haftadır da babam şey demeye başladı 1 ay çalış paranın nasıl kazanıldığını öğren alıcaz telefonu dedi bende tamam dedim komşumuz fırın sahibi onun yanında beni çalıştırmak için 1 gün denemeye götürdüler. 1 Gün çalıştım ben fırında çalışmak istemiyorum deyip bıraktım. Para sıkıntım yokken çalışmak hem saçma geldi hem de bu yaşta fırında çalışmak zor bence. Şimdi iş mi araştırsam,İkna etmeye mi çalışsam onu düşünüyorum. Sizlerden cevap bekliyorum Napacağımı kendime bilmiyorum yani 1 ay çalışırsam ip11 alıcaklar fakat nerde çalışıcağım vs. bir ton soru var kafamda
Okudum hak verdim hocam. Bence dediğiniz gibi seni hazıra iyiye vs vs alıştırtmak istemiyorlar. Biraz burnunun yere sürtmesini istiyorlar gibi her erkek yaşamıştır mutlaka 16-17 yaşlarında ben de dahil.Okuyun bence hocam sorun orda başlıyor![]()
Para yapabileceğin bi yer var mı 1 ay 2 ay falan tanıdığın birinin mekanı olur veya rastgele bi mekan olur. Biraz para yapıp telefon parasının üzerine ben de koyacağım dersin tav olurlar belkiBu durumda ne yapmam lazım hocam gerçekten ihtiyacım var telefona rüyama girse şaşırmam yani o kadar kafama taktım biraz tavır koydum aileme haksız oldugumu düşünmüyorumda istediğim çoğu şeyleri almadılar teknolojik açıdan
Babako işte sorun orda onlar olayı emeksiz aş olmaza getirmeye çalışıyor sen de armut piş ağzıma düş mantığında. 1-2 ay fırında çalışmaya katlan başka çaren yok gibiZaten öyle diyor ailem 1 ay falan çalış üstüne biz koyacağız diyor da hayatımda hiç çalışmadım. Para biriktirdim 2000TL telefonumu satıcam 1000TL = 3000TLm var samsung s20 zaten 1000K isteseler çalışmasamda alırlar ama bir sıkıntı var bu işin içinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Seramik Fabrika müdürü babam annemde yardım falan ediyor
Sana bir tavsiye vereyim bi şeyi çok istediğin halde elde edemiyorsan belki hayırlısının öyle oldıgunu düşünebilirsin ben de motorumu değiştirmek istiyorum istesem yarın gidip alırım param vesaire hazır ama ailemin rızasını alamıyorum o yüzden elindekiyle idare ediyorumZaten öyle diyor ailem 1 ay falan çalış üstüne biz koyacağız diyor da hayatımda hiç çalışmadım. Para biriktirdim 2000TL telefonumu satıcam 1000TL = 3000TLm var samsung s20 zaten 1000K isteseler çalışmasamda alırlar ama bir sıkıntı var bu işin içinde
Seramik Fabrika müdürü babam annemde yardım falan ediyor
Sinirim bozuldu evde maddi durumumuz olmayıp almaslara amenna başımın üstünde yerleri var ama böyle olunca insan bi garipsiyor