Ailemi nasıl ikna edebilirim

Kuzen başka nerde çalışabilirim ben fırın hariç fırın baya sıkıntı millet her saniye ekmek almaya geliyor :D
Seni fırının başına koycak değiller ya. Kasanın başına geçersin max yapcağın hesaplama 20-3x x ekmek sayısı

Teşekkürler doğru

Son düzenleme:
Aklımda artık kurmuşum hocam birde bu yaşta ortamlarda illaki telefon mevzusu oluyor birazda açık açık konuşursam ondan da istiyorum hani gidip samsunga 10K vermek istemiyorum bende açıkcası 3000 lira daha verip iphone almak verken neden samsung onu anlamıyorum
knk geçen konuda gösteriş için değil demiştin geçen konunla bu konu tamamen çelişiyo git fırında 1 ay çalış al işte ne uzatıyon yada 1 ay dışarı az çık paranı biriktirde al

Herkese merhabalar iyi günler sizlere bir konuda hakkında danışmak istiyorum. Bazen ailemi bazı konularda anlayamıyorum veya onlar beni anlamak istemiyor hiç bir fikrim yok yani sizlere danışmak istedim. 17 Yaşındayım şuanda 3 yıldır iPhone 6s kullanıyorum. Artık kasmaya başladı kullanılmaz hale geldi uzun zamandır iPhone 11 istiyorum istediğim zamanlar 7000 lira falandı almadılar şimdi telefon 13000TL oldu :D.
Son zamanlarda daha fazla dile getirdim telefon konusunu almaları için babam iPhone hariç başka markamı yok oğlum samsunglar da s20 falan diyor zaten o telefonlarında fiyatı 10K falan onu almak yerine 3000Tl daha verip iphone alalım diyorum anlatamıyorum bir şekilde bunu aileme. Uzun zamandır teknolojik ürünlerde bana bir şey alınmıyor. En son bilgisayar aldım 2 yıl önce onuda Dayım aldı zaten hediye olarak. Maddi durumumuz iyi yani kötü değil çok çok rahat geçiniyoruz. Abim üni. okuyor acaba benim üni. için para mı biriktiriyorlar anlamadım bende iphone olmaz deyip duruyor babam. En son mouse aldım 1.200TL ye sadece o kadar başka hiç bir şey almadılar bana. Her gün arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum nerdeyse çıkarken hep yanımda bol bol para götürüyorum o konuda sıkıntı yok fakat iş biraz teknolojik aletlere dönünce istediğimi almıyorlar acaba elimdekilerle mutlu olmayı mı öğretmeye çalışıyor bilmiyorum. Son 1 haftadır da babam şey demeye başladı 1 ay çalış paranın nasıl kazanıldığını öğren alıcaz telefonu dedi bende tamam dedim komşumuz fırın sahibi onun yanında beni çalıştırmak için 1 gün denemeye götürdüler. 1 Gün çalıştım ben fırında çalışmak istemiyorum deyip bıraktım. Para sıkıntım yokken çalışmak hem saçma geldi hem de bu yaşta fırında çalışmak zor bence. Şimdi iş mi araştırsam,İkna etmeye mi çalışsam onu düşünüyorum. Sizlerden cevap bekliyorum Napacağımı kendime bilmiyorum yani 1 ay çalışırsam ip11 alıcaklar fakat nerde çalışıcağım vs. bir ton soru var kafamda
baban haklı samsung al raad ol:D

17 yaşındasın, git çalış güzel kardeşim. Her şeyi de aileden beklememek lazım.

Öyle zaten kasaya koyuyorlar fakat ekmek poşetletiyorlar falan. Merkezi yer ve tüm tanıdıklarım oraya geliyor ondan çekiniyorum
Hocam öncelikle merhabalar, sizlere tavsiyem iPhone 11 almaktansa S20 almayı tercih etmeniz veyahut çekincelerinizi bir kenara bırakıp bir yerde işe girip para kazanmanızdır. 1 ay çalıştıktan ve ilk maaşınızı aldıktan sonra "ekonomik olarak özgürlüğün" ne demek olduğunu anlayacaksınız. Yalan söylemeyeyim 18 yaşıma kadar hiç çalışmadım, ilk iş yerim stajdı ve uluslararası bir denizcilik firmasıydı. 9-5 çalışıyorduk evet zor gibi durmuyor günümüz koşullarında ancak "Front-end dev." olarak girdiğim stajda çaycılıkta yaptım çöpte topladım kod da yadım. Günün sonunda sizin yaptığınız iş sizi kirletmez/lekelemez/küçültmez. Hayata 0'dan başlıyorsunuz, hangi mesleği yaparsanız yapın önemli değil, bir amaç doğrultusunda yaptığınızda işinizi olmasa da ekonomik özgürlüğün verdiği tadı seveceksiniz.

Sevgiler.

Seni şımartmak istemiyor olabilirler ama biraz haklılık payları da var hocam iPhone 11 şu anda fiyatını haketmiyor bana göre..

Hocam fazla hazıra alışmışsınız bu yüzden o telefon sizin hedefiniz haline gelmiş o telefonu alamadan kendinizi kötü hissedeceğinizi düşünüyorsunuz insanlar telefonum kötü olduğu için ne derler bizim durumumuz iyi bana neden alınmıyor falan demeniz yanlış ileride aileniz olmadığında hazıra alıştığınız için çok zorluk çekeceksiniz baban bunun farkında olduğu için hayatı öğrenmeni istiyor, fırına orada sıkıntı çekmen için göndermiyor hayatı öğrenmeni istiyor bence insanları umursamadan takılın fırında insanlar gelecek beni görünce bir şeyler diyecek diye düşünmeyin eninde sonunda sizin uğraşınızı görüp babanızda size karşılığını gösterecektir emin olun.

Herkese merhabalar iyi günler sizlere bir konuda hakkında danışmak istiyorum. Bazen ailemi bazı konularda anlayamıyorum veya onlar beni anlamak istemiyor hiç bir fikrim yok yani sizlere danışmak istedim. 17 Yaşındayım şuanda 3 yıldır iPhone 6s kullanıyorum. Artık kasmaya başladı kullanılmaz hale geldi uzun zamandır iPhone 11 istiyorum istediğim zamanlar 7000 lira falandı almadılar şimdi telefon 13000TL oldu :D.
Son zamanlarda daha fazla dile getirdim telefon konusunu almaları için babam iPhone hariç başka markamı yok oğlum samsunglar da s20 falan diyor zaten o telefonlarında fiyatı 10K falan onu almak yerine 3000Tl daha verip iphone alalım diyorum anlatamıyorum bir şekilde bunu aileme. Uzun zamandır teknolojik ürünlerde bana bir şey alınmıyor. En son bilgisayar aldım 2 yıl önce onuda Dayım aldı zaten hediye olarak. Maddi durumumuz iyi yani kötü değil çok çok rahat geçiniyoruz. Abim üni. okuyor acaba benim üni. için para mı biriktiriyorlar anlamadım bende iphone olmaz deyip duruyor babam. En son mouse aldım 1.200TL ye sadece o kadar başka hiç bir şey almadılar bana. Her gün arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum nerdeyse çıkarken hep yanımda bol bol para götürüyorum o konuda sıkıntı yok fakat iş biraz teknolojik aletlere dönünce istediğimi almıyorlar acaba elimdekilerle mutlu olmayı mı öğretmeye çalışıyor bilmiyorum. Son 1 haftadır da babam şey demeye başladı 1 ay çalış paranın nasıl kazanıldığını öğren alıcaz telefonu dedi bende tamam dedim komşumuz fırın sahibi onun yanında beni çalıştırmak için 1 gün denemeye götürdüler. 1 Gün çalıştım ben fırında çalışmak istemiyorum deyip bıraktım. Para sıkıntım yokken çalışmak hem saçma geldi hem de bu yaşta fırında çalışmak zor bence. Şimdi iş mi araştırsam,İkna etmeye mi çalışsam onu düşünüyorum. Sizlerden cevap bekliyorum Napacağımı kendime bilmiyorum yani 1 ay çalışırsam ip11 alıcaklar fakat nerde çalışıcağım vs. bir ton soru var kafamda
iPhone 11 in artık devri geçiyor 6s gibi olucak 3 4 sene sonra kasmalar baslicak

:) Doğru teşekkürler

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,458
Üyeler
188,250
Son üye
vipiptvtr
Geri