Ne yapmak istiyorsun?11.sınıf öğrencisiyim sayısal seçtim ve hedefim yazılım mühendisi olmak bunun için nereden başlamalıyım hangi programlama dilini öğrenmeliyim temelden yardımcı olursanız sevinirim
tam o kadar belirlemedim ama genel bir programlama dili öğrenmek istiyorum web progamlama gibi bir seçenekle başlayabilirimNe yapmak istiyorsun?
Ne yapmak istedigini soylersen net bir cevap verebilirim.tam o kadar belirlemedim ama genel bir programlama dili öğrenmek istiyorum
benim sana tavsiyem c# ya da c++ ile başla her alanda işine yarar ikisi detam o kadar belirlemedim ama genel bir programlama dili öğrenmek istiyorum
anladım peki c# öğrenebileceğim herhangi bir site veya kanal öneriniz varmıbenim sana tavsiyem c# ya da c++ ile başla her alanda işine yarar ikisi de
Udemy.anladım peki c# öğrenebileceğim herhangi bir site veya kanal öneriniz varmı
ücretsiz olarak varmı tavsiye edebileceğiniz daha yeni başlayacağım için bukadara gerek yok gibi geliyorUdemy.
BTK Akademi.ücretsiz olarak varmı tavsiye edebileceğiniz daha yeni başlayacağım için bukadara gerek yok gibi geliyor
yt üzerinden Enes Bayram ve murat yücedağ'ın anlatımlarını beğeniyorum tavsiye ederimanladım peki c# öğrenebileceğim herhangi bir site veya kanal öneriniz varmı
teşekkürler ve bir şey daha sormak istiyorum aslında biraz baktığımda herkes phyton ile başlamayı daha kolay olacağıını düşünüyor bu konu hakkında bi tavsiyeniz varmı daha yeni olduğum için kolaydan başlamak daha mantıklı geliyoryt üzerinden Enes Bayram ve murat yücedağ'ın anlatımlarını beğeniyorum tavsiye ederim